RØRT: Chris Medina tok til tårene etter at han hadde opptrådt foran over 50.000 tilskuere på Rådhusplassen. Foto: Krister Sørbø/VG

Chris Medina rørt til tårer av norske fans

RÅDHUSPLASSEN (VG Nett) Det kokte blant 50.000 publikummere på Rådhusplassen da Chris Medina (27) opptrådte på VG-lista Topp 20-showet fredag.

  • Halstein Røyseland

Da amerikaneren gikk på scenen og fremførte hiten «What Are Words», ble han og resten av bandet overdøvet av publikum - som skrek for full hals for Medina.

VGTV: Chris Medina: - Det føles som jeg var i himmelen

- Det var ubeskrivelig å stå på scenen. Jeg måtte bare kikke opp på himmelen. Jeg hadde gåsehud, forteller Chris Medina til VG Nett rett etter at han har vært på scenen.

Topper VG-lista

Medina ble kjent da han deltok i «American Idol». Ikke minst for den sterke historien om sin forlovede Juliana, som pådro seg en alvorlig hodeskade etter en bilulykke.

VGTV: Se Chris Medinas opptreden på VG-lista-showet her !

Artisten synger om sin historie og deres kjærlighet i hitlåten «What Are Words» som har toppet VG-lista de ni siste ukene.

VG-lista: Sjekk de nye VG-lista-sidene på VG Nett

- Når det står så mange folk og synger med på sangen din. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg har ikke ord. Jeg tar alt med meg i hjertet, sier den sympatiske artisten.

VERONICA KOM: Svenske Veronica Maggio fremførte sin hit, «Jag kommer». Foto: Krister Sørbø/VG

Gruppeklem

Etter at han og bandet hadde gjennomført konserten, samlet de seg alle sammen i en stor gruppeklem bak scenen. Der stod de og holdt rundt hverandre i flere minutter, mens de snakket om opplevelsen de nettopp hadde delt sammen.

VGTV: Mira: - Jeg trener ikke, jeg ammer

- Jeg er så heldig at jeg får lov til å ha med meg bandet mitt, og da er det viktig for meg å takke dem. De har støttet meg hele tiden, sier Medina, mens tårene begynner å trille nedover kinnet.

Følg VG-lista på Facebook

Medina forteller at alle bandmedlemmene støttet hans avgjørelse om å bli med i «American Idol», selv om de da ikke kunne være sikre på å få være med videre på karrieren hans.

Gråt

- De har vært bak meg hundre prosent. Det er noe som jeg setter utrolig pris på. Alle gutta kjenner også Juliana. Det var de jeg spilte sammen med da Juliana og jeg ble kjent. Så dette her er veldig rørende, sier en gråtende Medina til VG Nett.

Les også: - Helt rått - som alltid

Amerikaneren har vært i Norge i over en uke i forbindelse med fredagens opptreden på VG-lista Topp 20-showet. Medina har opplevd en enorm interesse fra både fans og presse.

(Saken fortsetter under bildet)

- HELT RÅTT: OnklP og Jaa9 foran tusener av fans under opptredenen på VG-lista Topp 20-showet fredag kveld. Foto: Krister Sørbø/VG

Torsdag slappet han av på den årlige sommerfesten til Universal Music, der han ankom sammen med Tone Damil Aaberge.

Ønske Tone-samarbeid

Medina forteller at han mer enn gjerne kunne tenke seg et musikals samarbeid med den norske artisten.

- Tone er veldig talentfull, og meget dyktig. Jeg liker det hun har gjort så langt, og synes et samarbeid kunne vært spennende, sier han.

Til tross for at værgudene ikke viste seg fra sin beste side fredag kveld, møtte over 50.000 mennesker opp for å få med seg gratisfesten på Rådhusplassen i Oslo.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder