VINNER: Adelén Rusillo Steen vant «Skal vi danse» i høst, og har tidligere kommet på 2. plass i «Melodi Grand Prix». Foto: Mattis Sandblad , VG

Adelén innlagt på sykehus

Artisten Adelén Rusillo Steen (19) er lagt inn på sykehus
etter bihuleplager.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Adelén la selv ut en video fra sykehuset på bildedelingstjenesten Instagram onsdag ettermiddag. Under videoen skriver hun «Min type dag #postsurgery / vellykket bihuleoperasjon».

I videoen spør den som filmer hvordan det går, mens 19-åringen svarer:

– Jeg klarer ikke å prate.

Les mer: Adelén til legesjekk etter magesmerter.

Til TV 2 forklarer Adelén noe senere at hun har fått stemmen tilbake, og at det dreide seg om en rutineoperasjon etter at hun i flere måneder har hatt plager med bihulene.

– Det var en rutineoperasjon på bihulene. Det har gått helt fint. Jeg trodde det kom til å bli litt mindre omfattende. Jeg måtte få narkose, og ble litt stresset da jeg våknet opp, men alt går fint nå, sier hun til TV-kanalen.

Slipper nasal stemme

Hun sier også at hun gleder deg til å synge uten nasal stemme i fremtiden.

Ifølge managementet hennes skal Adelén være klar for å gå i studio og jobbe videre med ny musikk allerede i morgen torsdag.

– Adelén har operert bihulene på grunn av langt tid med bihulebetennelse. Det var en rutineoperasjon som har gått veldig bra. Stemmen var borte i begynnelsen, men den er nå tilbake, og Adelèn er i studio igjen allerede i morgen. Alt er fint, sier Tina Ryr i Eccentric Music til VG.

Har du lest: Adelén klinte til på direkten.

KLINTE TIL: Adélen og dansepartneren slo til med et smask under det 8. «Skal vi danse»-programmet. Foto: Thomas Reisæter , TV 2

Da Adelén var med i «Skal vi danse», som hun senere vant, hadde hun flere helseplager. Blant annet måtte hun i oktober til legesjekk for magesmerter etter en sending, og måtte ta flere tester i uken etterpå. Da la hun også ut bilde fra en sykeseng.

Under en sending i september gikk hun rett i bakken på direkten da et løft med partner Benjamin Jayakoddy ikke gikk helt som planlagt.

Danseparet fikk mye oppmerksomhet etter at de i oktober kysset hverandre på direkten , men Adelén avviste senere at det var noen romantiske følelser mellom de to.

Adelén: Trekker på skuldrene av romanseryktene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder