KULTURFREMTID: Regissør Håvard Arnstad mener The Blacksheeps og Sebastian Warholm utgjør fremtiden blant norske kulturformidlere. Foto: Bente Warholm

«Himmelblå»-stjerne i The BlackSheeps-video

Regissør: - Han er den perfekte «Edwin»

(VG Nett) Sebastian Warholm (14) kommer ikke til å gå rundt i dameklær på privaten.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Den unge «Himmelblå»-stjernen spiller hovedrollen som Edwin - en ung gutt som liker å kle seg opp i dameklær - i den splitter nye musikkvideoen til The BlackSheeps.

Se hele den ferske musikkvideoen her!

- Det var kaldt, ekkelt og vondt, sier Warholm om opplevelsen i høye hæler under musikkvideoinnspillingen i Nesseby i Finnmark.

- Flott gjeng

- Jeg tror ikke jeg kommer til å gå rundt i dameklær på privaten, sier han til VG Nett med et smil.

Warholm hadde som mange andre allerede hørt The BlackSheeps-hiten «Oro jaska beana» før han ble spurt om å være med, og hadde ikke mye betenkeligheter med å si ja.

- Det var koselig og det var en flott gjeng hele gjengen, synes 14-åringen, som har blitt landskjent i sin rolle som Robin i «Himmelblå».

Regissør Håvard Arnstad var overbegeistret da han fikk med seg Warholm i hovedrollen som «Edwin».

- Fremtiden

- Han er den perfekte Edwin. Han ER Edwin, sier Arnstad til VG Nett.

Han har laget musikkvideoer med alt fra Satyricon til Kurt Nilsen, men lot seg imponere over unge Warholm - og unge The BlackSheeps.

- Begge representerer fremtiden av norske kulturformidlere, og begge kan ha lange karrierer. Sebastian er ekstremtt jevn og godt. Dersom du ber ham gjøre små forandringer, så gjør han akkurat de forandringene du ber ham om, sier Arnstad.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder