ANGREP FOTOGRAF: Louis Tomlinson ble fredag arrestert etter at han begynte å slåss med en fotograf på flyplassen i Los Angeles. Nå må den tidligere boyband-vokalisten møte i retten. Foto: Kevin Winter AFP

One Direction-Louis arrestert etter slåsskamp på flyplass

Den tidligere One Direction-vokalisten Louis Tomlinson ble fredag arrestert etter en slåsskamp med en fotograf på flyplassen i Los Angeles.

Artikkelen er over tre år gammel

Det var TMZ som først omtalte denne saken - og forholdet ble litt senere bekreftet overfor BuzzFeedNews av en talsperson for LAPD.

Hendelsen fant sted i ankomsthallen på Los Angeles International Airport (LAX) og Tomlinson, som var sammen med kjæresten sin Eleanor Calder, skal ha grepet fotografen i bena og kastet ham i bakken. Det resulterte i at fotografen slo seg kraftig, både i hode og rygg.

Les også: One Direction vil satse på solokarrierer

Tomlinson ble arrestert av politiet på flyplassen, fraktet til en politistasjon i nærheten og senere løslatt mot en kausjon på 20.000 dollar, skriver BBC. Den tidligere boyband-vokaslisten må møte i retten 29. mars.

I en uttalelse fra Tomlinsons publisist og advokat Martin Singer som er gjengitt av BuzzFeedNews, heter det at Louis Tomlinson handlet i selvforsvar.

Fikk du med deg? One Direction-fansen i sjokk etter papparykter

– Det var fotografen som fremprovoserte hendelsen som fant sted på flyplassen fredag morgen. Mens basketaket pågikk gikk tre andre personer til angrep på Tomlinsons kjæreste og han prøvde å komme henne til unnsetning, skriver Singer.

Tomlinson som i januar i fjor ble far til en liten gutt med det som den gang ble beskrevet som kjæresten Briana Jungwirth.

Les også: One Direction-Louis ble far

– De to skal ikke ha vært veldig lenge sammen før hun ble gravid. skrev VG da pappa-nyheten ble kjent.

Us Magazine som også omtaler hendelsen på flyplassen skriver at Louis Tomlinson har datet Eleanor Calder on-and-off siden 2011.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder