NÆRE KOLLEGER: Ingen nordmenn kan skryte av å jobbe tettere på Justin Bieber enn Mona Berntsen, som står til venstre (på bildet) for superstjernen her. Foto: PRIVAT Foto: ,

Mona Berntsen får drømmejobben av Justin Bieber

Justin Bieber er sulten på revansj når han kommer tilbake til Norge, tror Mona Berntsen. Hun blir med ham på hele turneen.

Artikkelen er over fire år gammel

Den norske proffdanseren Mona Berntsen (25) fra Bærum stod på scenen med Bieber da han lagde tidenes kanskje største popskandale på norsk jord.

Skandalen: Bieber kjeftet på fansen og gikk av scenen

Til nå har Berntsen hatt lite å melde om episoden, i likhet med Bieber selv. Men onsdag tok superstjernen bladet fra munnen.

Bieber snakker ut: – Jeg var en liten «bitch» i Oslo

– Det er utrolig vanskelig å sette seg inn i situasjonen til en artist med et så hektisk program som en artist på Justins nivå må gjennom, sier hun til VG nå.

REVANSJESUGEN: Justin Bieber vil gjøre opp for seg fra scenen når han kommer til Norge igjen, tror hans norske danser. Foto: AP Foto: ,

Berntsen er imidlertid glad for at de tusen belieberne som kun fikk én låt på Chateau Neuf får gratisbillett til en av Biebers konserter på Telenor Arena 23. og 24. september.

Les også: Anne (16) fikk skylden for Bieber-skandalen

– Vi får sørge for å trå til og levere et enda større og bedre show for dem. Jeg er overbevist om at Justin er sulten etter å levere et sinnssykt show når vi er tilbake i Norge.

Ferskt intervju: Thomas og Harald snakker ut om Bieber-sjokket

For Berntsen skal følge popgiganten hele veien, verden rundt: Hun har fått jobb som fast danser på Biebers «Purpose»-turné, som starter i Seattle 9. mars og strekker seg over 110 planlagte konserter for 2016.

DANSESTJERNE: Mona Berntsen ble landskjent da hun vant TV-konkurransen «So You Think You Can Dance» i 2008. Nå danser hun med de aller største artistene. Foto: PRIVAT Foto: ,

– Det betyr veldig mye å bli håndplukket av en av verdens største artister til å bli med på en så omfattende turné, og jeg er takknemlig for muligheten.

Fikk du med deg? Justin Bieber takler visst vann på scenen likevel

Hun har tidligere danset seg gjennom to turneer med Chris Brown, og opptrådt med stjerner som Justin Timberlake og Alicia Keys.

Berntsen begynte å danse for Bieber i april 2015, og var med på hans promoturné gjennom høsten. Da skal hun ha vært i konkurranse med 600 andre jenter om fire plasser.

Likevel var hun ikke sikret jobb på den kommende turneen før nå nylig.

– Det har vært et langt år hvor det har vært utrolig gøy, samtidig som det store målet for alle danserne har vært å få plass på denne turneen. Derfor var det ekstra gøy å få denne beskjeden.

En sterk CV til tross, Berntsen forsikrer om at hun ikke tar jobber som dette for gitt.

– Tusenvis av dansere der ute kjemper om disse oppdragene, så nå er det opp til meg å gripe muligheten og prestere mitt beste.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder