TAKKER FOR SEG: Tony Harnell offentliggjorde sin avskjed med TNT på sin egen Facebook-side lørdag formiddag. Her er den tidligere vokalisten fototgrafert i Brooklyn, New York, i 2010.
TAKKER FOR SEG: Tony Harnell offentliggjorde sin avskjed med TNT på sin egen Facebook-side lørdag formiddag. Her er den tidligere vokalisten fototgrafert i Brooklyn, New York, i 2010. Foto:Johannes Worsøe Berg,

Vokalisten i TNT forlater bandet - igjen

Harnell: - Hjertet mitt er knust

MUSIKK

Etter comebacket i 2013 er det nå slutt for vokalist Tony Harnell (52). - Dessverre er det ikke mulig for meg å fortsette med bandet.

Publisert: Oppdatert: 03.01.15 12:35

Det skriver 52-åringen i en lengre status på sin egen Facebook-side lørdag formiddag.

– Jeg vil ikke kjede dere med alle detaljene...det er ingenting hoderystende og det er i hvert fall ikke noe nytt, og jeg synes det er best å respektere bandets privatliv og holde våre problemer mellom oss. Det er i hvert fall mitt mål, skriver Harnell.

Den tidligere vokalisten benyttter sjansen til å takke for et fantastisk år, og skriver at han synes mange av konsertene i året som gikk var det beste bandet har gjort noensinne. Selv om 52-åringen ikke vil si noe om årsaken, forteller han at han har prøvd hardt for å få det til å fungere - nesten ett og et halvt år etter han gjorde comeback med bandet.

– Det jeg kan fortelle er at jeg har prøvd veldig hardt nok en gang for å få det til å fungere. Jeg hadde virkelig store forhåpninger om at det skulle vare denne gangen, og at vi ville fortsette i årene som kommer, men det er en svært flyktig, liten maskin.

Videre skriver Harnell at TNT virkelig er et flott band med mye fantastisk musikk, og at han er stolt av alt arbeidet bandet har gjort og det de har oppnådd gjennom årene. 52-åringen legger ikke skjul på at han er glad i bandmedlemmene, og ønsker de alt godt i fremtiden, før han avslutter med en hilsen til fansen:

– Til den fantastiske TNT-fansen. Jeg vet dere føler en dyp skuffelse akkurat nå og virkelig, det gjør jeg også...mer enn dere noensinne kan vite. Hjertet mitt er knust, igjen, men jeg angrer ikke på det siste året og jeg er virkelig glad for en fantastisk avslutningsturné med bandet for dere. Til alle de byene vi ikke nådde, beklager jeg. Det stod ikke på manglende lyst for min del. Fremover og oppover! Elsker dere alle!, avslutter den tidligere TNT-vokalisten.

I innlegget gjør Harnell det klart at dette er hans uttalelse og at han ikke vil utdype saken noe mer.

En time etter innlegget er postet, har et titalls fans uttrykt sin sorg over nyheten, og flere ønsker Harnell lykke til videre.