SINT: Kurt Nilsen. Foto: FRODE HANSEN

Kurt Nilsen raser mot Se og Hør, som hevder han skal bli bestefar

Historien er rett og slett ikke sann, melder artisten.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

«Ny Nilsen på gang! Når Kurt Nilsen (38) lader batteriene før årets julekonserter i november og desember, har den populære artisten en herlig hemmelighet i ermet. Hans datter (...) venter nemlig barn opp mot julehøytiden. Pappa Kurt kan vente seg et barnebarn i julegave!»

Dette stod å lese i fredagens papirutgave av Se og Hør, som også brukte en god bit av førstesiden til saken.

Les også: Ofret seg for kjæresten

Facebook og Instagram tar Kurt Nilsen søndag kveld til motmæle, etter en helg han beskriver som utrolig tøff og vanskelig for ham selv og familien.

«Jeg er en "offentlig" person, og må "tåle" at dette useriøse bladet skriver om rykter fra "nære kilder" og lager klippoglim-saker fra tidligere intervjuer som jeg har gjort med seriøse journalister. Men NÅ har det gått for langt», skriver artisten.

(saken fortsetter under bildet)

FAKSIMILE: Forsiden på Se og Hørs siste utgave, som pryder utsalgssteder landet rundt akkurat nå.

«Det er et respektløst overtramp mot meg og min familie når de publiserer en sak om min datter som ikke er sann. Min datter er ikke en offentlig person og jeg har alltid prøvd å holde mine barn utenfor mitt artistliv. De har ikke bedt om dette, og de skal være private. Jeg skal ikke bli bestefar», konstaterer Nilsen.

BEKLAGER: Se og Hør-redaktør Ulf André Andersen, her under en klagebehandling i Pressens Faglige Utvalg (PFU) i 2013. Den gang var det Kongehuset som gikk ut mot bladet. Foto: JAVAD M. PARSA

Husker du? Kurt tok taxi for 30.050 kroner

Datteren det er snakk om er 20 år gammel, og er Kurt Nilsens første barn.

– Svært leit

– Det Kurt skriver medfører riktighet. Det har skjedd en feil fra Se og Hørs side, sier Nilsens manager Jan Fredrik Karlsen, som ikke vil kommentere hva slags etterspill bladet eventuelt kan vente seg.

Se og Hørs sjefredaktør Ulf André Andersen legger seg flat.

– Dette er svært leit og beklagelig. Vi foretrekker å ta dette direkte med Kurt Nilsen og hans management fremfor å kommentere saken, skriver han i en sms til VG.

Sjekk: Jan Fredrik Karlsen sa opp jobben

Hvorvidt dét vil blidgjøre artisten er usikkert. I innlegget sitt ramser Nilsen også opp ting han har vært nødt til å finne seg i fra magasinets side.

«Aldri tro at jeg kommer til å stiller opp på et intervju for dette bladet, aldri tro at alt det dere leser i Se og Hør stemmer», skriver han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder