Åge Sten Nilsen ute av «Stjernekamp»

VGs anmelder kaster terning på samtlige bidrag når det er duket for country-kveld i «Stjernekamp».

Lørdag kveld var det klart for årets fjerde program av NRKs lørdagssatsing «Stjernekamp».

Kveldens tema var country, og deltakerne fremførte låter av alt fra 70-tallsklassikere som Dolly Parton til mer moderne countryartister som Hunter Hayes.

Da stemmene var talt opp ble det klart at de tre som fikk færrest stemmer var Andrea Santiago, Åge Sten Nilsen og Beate Lech.

– Det har vært veldig gøy

Det var Sten Nilsen som til slutt måtte forlate programmet. Han fremførte låten «Truck Yeah» av Tim McGraw under kveldens sending.

– Det har vært veldig gøy å være med, sa han på scenen.

Han trekker frem fellesskapet som det mest givende med å være med i konkurransen.

– Og ikke minst det å få testet seg på forskjellige sjangere som man ikke har vært særlig hardbarka på fra før. Når blir det mange deilige dager på Melhus, så nå får jeg endelig kjenne på å bo der, lo artisten, som nylig har flyttet til Trønderlag, og måttet pendle til Oslo to ganger i uka for «Stjernekamp».

les også

Anette ute av «Stjernekamp»

VGs og folkets dom

Forrige lørdag var det Anette Amelia Hoff Larsen som måtte ta den sure turen hjem fra programmet, etter å ha fått færrest stemmer på EDM-kvelden.

I programmet før var det Kari Gjærum som ble sendt ut.

Denne uken er det Steff Nevers som har vært deltakernes mentor.

VGs anmelder, Tor Martin Bøe, kastet som vanlig terning etter hver fremføring under kveldens sending. Her kan du se både VGs og lesernes dom:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder