BLE OVERRASKET: Sødal og Arredondo hadde snakket litt om å forlove seg tidligere. Likevel ble sistnevnte svært overrasket da kjæresten tok frem ringen. Foto:Roger Neumann,VG

Maria Arredondo er forlovet

For en uke siden gikk Torstein Sødal (37) ned på kne og fridde til kjæresten Maria Arredondo (29). Hun svarte ja.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Onsdag kveld gjestet musikerparet TV 2-programmet «Allsang på grensen», og det var her de avslørte at de hadde fått hver sin ring på fingeren. Sødal fridde i forrige uke, da kjærestene ferierte i Danmark. Arredondo forteller at hun ble rimelig overrasket da Sødal plutselig gikk ned på kne foran henne:

SNART GIFTEKLARE: Torstein Sødal og Maria Arredondo var på juleturné sammen i 2012. Ikke lenge etterpå utviklet vennskapet seg til kjærlighet. Foto:To fotografer,

- Jeg var helt i sjokk, og ble bare veldig stille. Jeg måtte ta inn at det skjedde, fortalte hun til Fædrelandsvennen før onsdagens «Allsang»-prøver.

Til den samme avisen innrømmer Torstein Sødal at han var en smule nervøs idet han trakk frem ringen.

- Jeg tipper at alle som frir kjenner på nervene, men det gikk fint. Hun sa ja, sier Sødal.

Paret forteller at de har mye på programmet i tiden fremover, og at de ikke har satt noen dato for det kommende bryllupet riktig ennå.

Arredondo og Sødal ble sammen i april i fjor, etter å ha vært både venner og turnépartnere en god stund. På daværende tidspunkt hadde Arredondo nettopp avsluttet et samboerforhold, og hun hadde store planer om å nyte singellivet. Slik gikk det ikke.

- Det er rart med det, for jeg var jo overhodet ikke klar for å møte noen. Men det er vel som regel da det skjer, sa Arredondo den gangen.

Vennesla-artisten fikk platekontrakt allerede som 14-åring, og har gitt ut fem plater. For fire år siden var hun en av deltakerne i Melodi Grand Prix, hvor hun fremførte Rolf Løvland-låten «The Touch» - som sikret henne en plass i den store finalen.

I kveld kan du se det nyforlovede paret synge Disney-klassikeren «A Whole New World» live fra «Allsang»-scenen på TV 2.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder