BLE OVERRASKET: Sødal og Arredondo hadde snakket litt om å forlove seg tidligere. Likevel ble sistnevnte svært overrasket da kjæresten tok frem ringen. Foto:Roger Neumann,VG

Maria Arredondo er forlovet

For en uke siden gikk Torstein Sødal (37) ned på kne og fridde til kjæresten Maria Arredondo (29). Hun svarte ja.

  • Line Orfjell
Publisert:

Onsdag kveld gjestet musikerparet TV 2-programmet «Allsang på grensen», og det var her de avslørte at de hadde fått hver sin ring på fingeren. Sødal fridde i forrige uke, da kjærestene ferierte i Danmark. Arredondo forteller at hun ble rimelig overrasket da Sødal plutselig gikk ned på kne foran henne:

SNART GIFTEKLARE: Torstein Sødal og Maria Arredondo var på juleturné sammen i 2012. Ikke lenge etterpå utviklet vennskapet seg til kjærlighet. Foto:To fotografer,

- Jeg var helt i sjokk, og ble bare veldig stille. Jeg måtte ta inn at det skjedde, fortalte hun til Fædrelandsvennen før onsdagens «Allsang»-prøver.

Til den samme avisen innrømmer Torstein Sødal at han var en smule nervøs idet han trakk frem ringen.

- Jeg tipper at alle som frir kjenner på nervene, men det gikk fint. Hun sa ja, sier Sødal.

Paret forteller at de har mye på programmet i tiden fremover, og at de ikke har satt noen dato for det kommende bryllupet riktig ennå.

Arredondo og Sødal ble sammen i april i fjor, etter å ha vært både venner og turnépartnere en god stund. På daværende tidspunkt hadde Arredondo nettopp avsluttet et samboerforhold, og hun hadde store planer om å nyte singellivet. Slik gikk det ikke.

- Det er rart med det, for jeg var jo overhodet ikke klar for å møte noen. Men det er vel som regel da det skjer, sa Arredondo den gangen.

Vennesla-artisten fikk platekontrakt allerede som 14-åring, og har gitt ut fem plater. For fire år siden var hun en av deltakerne i Melodi Grand Prix, hvor hun fremførte Rolf Løvland-låten «The Touch» - som sikret henne en plass i den store finalen.

I kveld kan du se det nyforlovede paret synge Disney-klassikeren «A Whole New World» live fra «Allsang»-scenen på TV 2.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder