Slik henter Bieber seg inn etter arrestasjonen

Mens musikkbransjen hyllet seg selv under nattens Grammy-utdeling, nyter Justin Bieber ferielivet i Panama.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Etter at Bieber ble arrestert torsdag forrige uke, har det stormet rund tenåringsidolet.

Søndag kveld viste flere bilder i amerikanske medier at Bieber hadde pakket snippsekken og tatt turen til Panama. I en fersk video fra Biebers ferieliv i Mellom-Amerika kan man nå se stjernen boltre seg i bar overkropp på wakeboard i en kabelpark.

Sammen med kollegaer og venner

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal Biebers manager, Scooter Braun, Usher og Biebers bestevenn Ryan Butler også ha tatt turen til for å nyte noen rolige dager sammen med den kanadiske popstjernen.

Instagram har det også dukket opp bilder der både Bieber og Usher poserer med det som ser ut til å være en heldig fan med god tilgang til Bieber.

Arrestert

Det var politiet i Miami Beach som først bekreftet arrestasjonen av Bieber på Twitter. I arrestasjonsrapporten står det at politibetjenten som tok imot Bieber på Miami Beach politistasjon observerte at artisten var rød i ansiktet, hadde blodskutte øyne og at pusten hans luktet alkohol.

Torsdag måtte popstjernen og hans kamerat Khalil Sharief (19) møte i retten, siktet for å ha kappkjørt i påvirket tilstand. Justin Bieber ble også siktet for å ha motsatt seg arrestasjon uten å ty til vold, og for å kjøre uten gyldig førerkort.

Artisten skal ha drevet med dragracing i en gul Lamborghini i et boligområde i Miami Beach, da han ble stoppet sammen med rapperen og kameraten Khalil Sharief.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder