TILBAKE IGJEN: Carrie Underwood er tilbake på countryscenen igjen - og slipper nå en ny radio singel. Foto: HARRISON MCCLARY / REUTERS

Carrie Underwood synger om den tøffe tiden

les også

Isabel Raad etter bloggkrangelen: – Jeg er et skrekkeksempel

Country-stjernen Carrie Underwood har utgitt sin første radio-singel siden 2016. Den handler prøvelsene hun har vært i gjennom det siste året.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Country-stjernen tilbake igjen etter det stygge fallet

«Cry Pretty» heter sangen, skriver Rolling Stone. Den ble utgitt onsdag etter at artisten selv har lagt ut teasere i sosiale medier den siste uken.

les også

Carrie Underwood skadet i fall

– Denne sangen handler om mye av det som har skjedd meg det siste året - og det er mitt håp at du kan relatere dette til ting du kanskje har skjedd i ditt eget liv. Sangen er full av følelser, den er ekte, og den rocker, skriver Underwood i et brev til fansen, ifølge Rolling Stone.

les også

Carrie Underwood måtte sy rundt 50 sting: – Jeg vil kanskje se litt annerledes ut

To dager etter at hun ledet årets største countryfest 8. november i fjor, falt Carrie Underwood som kjent ned en trapp utenfor sitt eget hjem i Nashville.

Entertainment Tonight meldte da at countrystjernen brakk håndleddet, pådro seg flere kutt og «andre skader» etter det stygge fallet.

Det skulle vise seg at skadene var mer alvorlige enn først antatt, og at ansiktet har fått varige mén. I en bloggpost på hennes offisielle fanside, åpnet den amerikanske «Idol»-vinneren i januar opp om skadene:

les også

Countryfansen raser mot Oslo-festival

«I tillegg til å brekke håndleddet, klarte jeg på en eller annen måte å skade ansiktet. Jeg vil spare dere for de grusomme detaljene, men etter operasjonen sa legen at han hadde sydd mellom 40 og 50 sting.» skrev hun ifølge CNN og Huffington Post.

«Sju uker senere, selv om jeg har hatt hjelp fra de beste folkene, jobber jeg fremdeles med å bli frisk og ser ikke helt ut som før. Jeg vet helt ærlig ikke hvordan ting vil ende til slutt.» skrev hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder