Det er klart etter at Lørenskog-duoen forrige uke var med på innspillingen av «Dawson's Creek»-episode nr. 100 i badebyen Myrtle Beach, North Carolina.

Debut i bikini

Spellemann-aktuelle Marion Ravn (17) og Marit Larsen (18) i M2M deltar i jubileumsepisoden til TV-serien «Dawson's Creek» på amerikansk fjernsyn i april.

Artikkelen er over 18 år gammel

Det er helt vanlig at band og artister opptrer på store strandkonserter under «spring break» - og siden «Dawson's Creek» handler om tenåringer som er i ferd med å bli voksne, virker det naturlig at M2M opptrer i en slik sammenheng i TV-serien.

Kjempe-lansering

Plateselskapet til Ravn og Larsen, amerikanske Atlantic Records, har satt i gang et kolossalt apparat foran lanseringen av albumet «The Big Room», som sendes til butikkene i USA den 5. mars.

M2M får bare et drøyt døgn sammen med sine familier hjemme i Lørenskog, etter at duoen har opptrådt på Spellemannshowet. Førstkommende søndag setter duoen seg på flyet tilbake til USA, hvor Ravn og Larsen skal gjennom omfattende promovering - med intervjuer og minikonserter på amerikansk radio.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder