SNAKKER UT: Chris Brown snakker om hva som skjedde den kvelden han mishandlet Rihanna Foto: AFP

Chris Brown snakker ut om overfallet på Rihanna

- Har aldri sluttet å elske henne

(VG Nett) I sitt første TV-intervju siden angrepet på Rihanna forteller Chris Brown at han ikke husker hva som skjedde. Men nå vil han korrigere uttalelsen.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Nylig ble R'nB-stjernen Chris Brown dømt til samfunnstraff etter at han i februar angrep sin daværende kjæreste Rihanna. I forkant av Grammy-utdelingen skal de to ha begynt å krangle, og det var da Brown slo, bet og forsøkte å kvele Rihanna.

Les også:- Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

Eksklusivt intervju

Bildene av den forslåtte Rihanna gikk verden rundt, og sørget for at svært mange vendte seg mot Chris Brown. Blant annet boikottet en norsk radiostasjon sangene hans.

I ettertid har Brown lagt ut en video på Youtube hvor han sier unnskyld og forklarer at han ikke er noe monster. Onsdag blir likevel første gang han snakker ut med pressen, når han stiller sammen med moren hos Larry King.

Les også:Ber Rihanna om unnskyldning i video

Deler av intervjuet har allerede lekket ut. Blant annet svarer Chris Brown at han ikke husker den kvelden da han slo kjæresten, skriver CNN. Denne uttalelsen har imidlertid Brown følt han må rette opp i, og i en uttalelse til People sier han at uttalelsen ikke medfører riktighet.

- De 30 sekundene med intervju som er lagt ut er plukket fra et times langt intervju, og det samme spørsmålet ble spurt fire eller fem ganger. Hvis man ser hele intervjuet vil man oppdage at svaret ikke er representativt for det jeg sa, sier Brown.

Les også:Chris synger kjærlighetssang til Rihanna

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TYDELIGE SKADER: Bildet av en forslått Rihanna ble tatt like etter voldsangrepet i februar. Foto: TMZ.COM/AP

- Svarte feil

Han forteller at han rett og slett svarte feil den femte gangen spørsmålet ble stilt.

- Selvsagt husker jeg det som skjedde. I intervjuet forteller moren min at jeg kom til henne og fortalte hva som skjedde, men det er fortsatt ting som er uklart. Jeg skjønner ikke hvordan det kunne skje. Jeg skammer meg og er lei meg for det som har skjedd. Jeg tar ansvar for handlingene mine, sier Brown i uttalelsen.

Les også:Preget og taus Rihanna i retten

I intervjuet med Larry King forteller Brown at han sliter med det som har skjedd, og at det er vondt å se bildene av Rihanna fra den skjebnesvangre kvelden.

- Jeg er i sjokk, for det er ikke den personen jeg ønsker å være. Jeg kan ikke skjønne at det faktisk skjedde, sier Brown.

I RETTEN: Det var en alvorstynget Chris Brown som måtte svare for seg i retten. Han ble dømt til samfunnsstraff. Foto: AP

- Chris har aldri vært en voldelig person, sier moren Joyce Hawkins og sier Brown aldri fikk hjelp til å kontrollere sinnet sitt.

- Jeg har aldri sluttet å elske henne, sier Chris om Rihanna i TV-intervjuet.

To andre episoder

Men selv om moren og Brown hevder at det ikke har vært andre voldsepisoder mellom Brown og Rihanna, viser en politirapport at Brown to ganger tidligere skal ha vært voldelig mot Rihanna.
Den første gangen skal Rihanna ha klappet til Brown under en krangel, hvorpå Brown dytter Rihanna i veggen. Den andre gangen gikk ikke Browns sinne utover Rihanna, men han knuste vinduet på bilen de satt i.

Nå er Brown klar for å sone sin straff.

- De vil ha meg til å fjerne grafitti, og jeg er klar for å arbeide hardt, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder