PÅ SCENEN: Her er Magnus Eliassen i aksjon under nattens by:Larm-konsert. Foto: Stian Schløsser Møller

PÅ SCENEN: Her er Magnus Eliassen i aksjon under nattens by:Larm-konsert. Foto: Stian Schløsser Møller

Konsertanmeldelse: Trynet i manesjen

Småtrist musikalsk loppesirkus.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
VG:s terninger viser 2 prikker

Sirkus Eliassen
Wimp-teltet, Youngstorget, by:Larm
Publikum: Ca. 500
Aktuell låt: «I Love You Te Quiero»

Sirkus Eliassen kom ikke til sine egne. by:Larm er fremdeles primært et arrangement der «bransjeveteraner» møtes for å snakke om alvorlige ting som formatdød, eksportmuligheter og hvor mye bedre alt er i Sverige.

Samt eventuelt oppdage en Norsk Musikks Fremtid eller tre, dersom tiden tillater det.

Disse menneskene stilte ikke opp for å høre Bodøs beste brødre i går. Sirkuset fra Nord måtte ta til takke med de yngste og fulleste. Ikke var det særlig mange av dem heller.

De kom i sin fineste skrud - de der motorsykkeldressene, du vet - og hadde med seg to trommeslagere (fullstendig overflødig), en gitarist og en mann i kaninkostyme bak DJ-bordet.

De spilte slagerne sine: «Hjem til dæ», «Før du går», «Fullstendig feilfri», «Opp ned bak frem» og MPG-låten «I Love You Te Quiero».

Magnus Eliassens mikrofon hadde det med å slutte å virke under de innledende linjene i sangene, men det sto ikke på innsatsen ellers: Denne anmelder har sjelden sett artister som er dyktigere til å hoppe opp og ned.

Sirkus Eliassen har en viss sjarm. De er Erik og Kriss-alternativet det er blitt OK å akseptere, om ikke annet så fordi de i det minste ikke er fra Bærum. «Æ vil bare dans» er sågar en brukbar novelty-hit.

Men det var en smule vondt å være på en fest der bare et fåtall hadde det gøy, trass i vertenes mest fjeskende bestrebelser (konfettikanoner!).

Hold ut. Det er bare et par-tre små måneder til neste russefeiring, gutter.

MORTEN STÅLE NILSEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder