MGP-FINALISTER: Åste og Rikke har gått på en smell før MGP-finalen. Foto: Marius Knutsen

MGP-Åste fortsatt utslått av sykdom

(VG Nett) Rikke Normann måtte øve alene i Oslo Spektrum dagen før dagen. Makker Åste Sem er fortsatt syk.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det kan spøke for morgendagens opptreden for Åste Sem, dersom hun ikke kvikner til raskt. Sangeren er nemlig rammet av skikkelig omgangssyke.

Åste, som måtte trekke seg fra et show i går kveld, er så dårlig at hun måtte stå over dagens prøver i Oslo Spektrum. Der var alle MGP-finalistene i sving i dag for å gå gjennom morgendagens program. Men Rikke stilte altså alene - i likhet med i går.

Les også: - Åste reiste hjem oppløst i tårer

- Jeg savnet henne veldig i dag, sier Rikke Normann til VG Nett.

- Jeg frykter ikke at jeg må synge alene i finalen. Åste er sta og hardnakket. I verste fall stiller hun med bøtte under bordet bak scenen, sier Rikke.

Spydde i hele går

Åste og Rikke vant den aller førsten delfinalen i Melodi Grand Prix og boblet over av lykke. Duoen skulle opptre sammen under et brudeshow i Oslo i går kveld,men Åste måtte reise hjem bare minutter før showstart.

- Åste dro hjem oppløst i tårer. Det begynte i natt. Hun har spydd i ett sett og er ordentlig, ordentlig dårlig. Likevel har hun vært så utrolig tapper. Åste holdt ut i det lengste, mens hun spydde i en bøtte her i lokalet, forklarte Rikke til VG Nett like før hun måtte fremføre MGP-låten «Not That Easy» helt alene.

- Åste ønsket i det aller lengste å gjennomføre. Det betyr jo så mye for henne å fullføre, uttalte Rikke.

- Vi skal til Spektrum lørdag, og vi skal gi jernet, lød det fra Rikke.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FÅ UNDERHOLDNINGSNYHETER PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder