PÅ SYKEHUSBESØK: Her er moren til Britney Spears på vei til sykehuset for å besøke datteren. Lynne Spears (i midten) fortalte journalistene at datteren hvilte. Foto: AP

PÅ SYKEHUSBESØK: Her er moren til Britney Spears på vei til sykehuset for å besøke datteren. Lynne Spears (i midten) fortalte journalistene at datteren hvilte. Foto: AP

- Britney hadde ikke sovet siden lørdag

Fikk besøk av familien på sykehuset

Skandaleforfulgte Britney Spears (26) skal ikke ha sovet på fem dager da hun kollapset og måtte hentes av ambulanse torsdag.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

Popstjernen ble hentet like etter midnatt lokal tid og fraktet fra luksushjemmet i Hollywood i ambulanse med en massiv politieskorte for å holde de mange fotografene unna. Hun er nå innlagt på UCLA Medical Center.

- Ingen trodde dette skulle skje så snart, men det var klart at hvis hun var oppe i mer enn tre dager så måtte hun innlegges, siden det kan gjøre stor skade. Sist hun sov var lørdag, forteller en kilde til People Magazine.

Ble med frivillig

Dette er andre gang i løpet av en måned at Britney Spears fysisk hentes hjemme av politi og ambulanse for å gjennomgå en tvungen 72 timer lang psykiatrisk evaluering.

Ifølge normalt godt informerte People Magazine skal 26-åringen denne gangen ha blitt med frivillig og hun skal nå være mer komfortabel med å få medisinsk hjelp for problemene.

- Hun kom ut i venteområdet, tok en røyk, og spøkte om at hun var tilbake igjen. Men hvem vet hva som vil skje. Alt vi kan håpe er at hun blir bedre, sier en kilde til nettstedet.

KOMMER HUN TILBAKE? Det er foreløpig svært uklart om Britney Spears (26) vil klare å kjempe seg tilbake som en av verdens mest populære artister. Foto: AFP

Det var tydelig at operasjonen var godt planlagt. I tillegg til en ambulanse fra brannvesenet i Los Angeles var det et massivt politioppbud og alle veier mot eiendommen ble sperret i god tid.

Det svevde også et politihelikopter over luksushjemmet for å holde området under oppsikt og hindre TV-selskapene tilgang med sine helikoptre.

- Britney hviler

Klokken 1.08 på natten ga polititjenestemennene som var inne i huset følgende beskjed på sambandet:

«Pakken er på vei ut».

Sekunder senere ble Britney Spears trillet ut gjennom en sideinngang og rett inn i den ventende ambulansen.

Verken popstjernens far, Jamie Spears, eller manager Sami Lufti ønsket å uttale seg til det massive pressekorpset da de ankom sykehuset, men moren Lynne Spears svarte bekreftende på spørsmålet om datteren hvilte.

Ifølge kjendisnettstedet tmz.com skal det være Britneys manager, Sam Lufti, som har sørget for at stjernen får behandling. Det skal også være ham legene forholder seg til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder