Fikk besøk av familien på sykehuset

PÅ SYKEHUSBESØK: Her er moren til Britney Spears på vei til sykehuset for å besøke datteren. Lynne Spears (i midten) fortalte journalistene at datteren hvilte. Foto: AP

- Britney hadde ikke sovet siden lørdag

Skandaleforfulgte Britney Spears (26) skal ikke ha sovet på fem dager da hun kollapset og måtte hentes av ambulanse torsdag.

 • Jarle Grivi Brenna

Artikkelen er over 12 år gammel

Popstjernen ble hentet like etter midnatt lokal tid og fraktet fra luksushjemmet i Hollywood i ambulanse med en massiv politieskorte for å holde de mange fotografene unna. Hun er nå innlagt på UCLA Medical Center.

- Ingen trodde dette skulle skje så snart, men det var klart at hvis hun var oppe i mer enn tre dager så måtte hun innlegges, siden det kan gjøre stor skade. Sist hun sov var lørdag, forteller en kilde til People Magazine.

Ble med frivillig

Dette er andre gang i løpet av en måned at Britney Spears fysisk hentes hjemme av politi og ambulanse for å gjennomgå en tvungen 72 timer lang psykiatrisk evaluering.

Ifølge normalt godt informerte People Magazine skal 26-åringen denne gangen ha blitt med frivillig og hun skal nå være mer komfortabel med å få medisinsk hjelp for problemene.

- Hun kom ut i venteområdet, tok en røyk, og spøkte om at hun var tilbake igjen. Men hvem vet hva som vil skje. Alt vi kan håpe er at hun blir bedre, sier en kilde til nettstedet.

KOMMER HUN TILBAKE? Det er foreløpig svært uklart om Britney Spears (26) vil klare å kjempe seg tilbake som en av verdens mest populære artister. Foto: AFP

Det var tydelig at operasjonen var godt planlagt. I tillegg til en ambulanse fra brannvesenet i Los Angeles var det et massivt politioppbud og alle veier mot eiendommen ble sperret i god tid.

Det svevde også et politihelikopter over luksushjemmet for å holde området under oppsikt og hindre TV-selskapene tilgang med sine helikoptre.

- Britney hviler

Klokken 1.08 på natten ga polititjenestemennene som var inne i huset følgende beskjed på sambandet:

«Pakken er på vei ut».

Sekunder senere ble Britney Spears trillet ut gjennom en sideinngang og rett inn i den ventende ambulansen.

Verken popstjernens far, Jamie Spears, eller manager Sami Lufti ønsket å uttale seg til det massive pressekorpset da de ankom sykehuset, men moren Lynne Spears svarte bekreftende på spørsmålet om datteren hvilte.

Ifølge kjendisnettstedet tmz.com skal det være Britneys manager, Sam Lufti, som har sørget for at stjernen får behandling. Det skal også være ham legene forholder seg til.

Les også

 1. Britney fraktet til sykehus i ambulanse

  (VG Nett) Britney Spears ble natt til torsdag hentet i ambulanse hjemme og fraktet til sykehus.
 2. Britney får psykologhjelp

  (VG Nett) Britneys manager har betrodd til stjernereporter Barbara Walters at Britney sliter med psykiske problemer, men…
 3. Kylie tror på Britney

  (VG Nett) Kylie Minogue (39) tror at Britney Spears (26) bare har tatt en ekstra lang ferie.

Mer om

 1. Britney Spears

Flere artikler

 1. Britneys psykiater tok affære

 2. Må holde seg borte fra Britney

 3. Fullt drama rundt Britney

 4. Britney Spears etter «helsepause»: – Det er rykter og drapstrusler

 5. Syk Britney droppet høring

Fra andre aviser

 1. Britney på sykehus

  Aftenposten
 2. Paparazzi-politi skremte Britney

  Fædrelandsvennen
 3. – Step away from the Britney

  Bergens Tidende
 4. Storutrykning til Britney

  Bergens Tidende
 5. Tilbake på dansegulvet

  Aftenposten
 6. Paparazziene fryktet hun skulle dø. Fansen trodde hun ville forsvinne. I kveld fyller Britney Spears Telenor Arena.

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder