Frastjålet halvt års arbeid

Thomas Dybdahl fortviler etter at laptopen der store deler av hans nye album er lagret, ble stjålet i går ettermiddag.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

- Det ligger et halvt års hardt arbeid på den laptopen. For meg er det uerstattelig, sier Thomas Dybdahl, som dessverre ikke har backup på materialet.

Laptopen er en mørkeblå Sony Vaio, som lå i en mørk skulderveske med stropp. Ifølge Dybdahl ble den stjålet i løpet av noen sekunder i resepsjonen på Oslo-hotellet hvor Stavanger-artisten bor i forbindelse med dagens lansering av den norske Johnny Cash-hyllesten «We Walk The Line. Inside A Norwegian Prison».

- Jeg går ikke videre med saken dersom vedkommende som har laptopen, melder seg. Den som har gjort dette, kan gjerne beholde laptopen, men jeg trenger innholdet! sier Dybdahl.

I laptopen hadde Thomas Dybdahl lydopptak fra flere steder i verden - med flere påtenkte gjesteartister - til siste del av hans oktobertrilogi, som tidligere har gitt norske platekjøpere kritiker- og salgssuksesser som «...That Great October Sound» og «Stray Dogs». Dersom ikke laptopen kommer til rette med det første, spøker det stygt for utgivelsen av trilogiens tredje plate senere i høst.

- Jeg håper at de som har tatt den, er såpass storsinnet at de forstår hva innholdet betyr for meg. Ring gjerne anonymt - det aller, aller viktigste for meg er at arbeidet mitt kommer til rette igjen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder