TOBARNSMOR: Shakira planla å ta keisersnitt da hun satte sin andre barn til verden. Foto:Manu Fernandez,Ap

Shakira er blitt mor for andre gang

Popstjernen Shakira (37) og fotballspiller Gerard Pique (27) er blitt foreldre til nok en gutt.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den colombianske stjernen ønsket sitt andre barn med kjæresten Gerad Pique velkommen til verden torsdag kveld etter å ha gjennomført et planlagt keisersnitt. Dette bekreftet paret selv i en pressemelding like før midnatt, ifølge britiske Daily Mail.

Sønnens navn er foreløpig ikke kjent, men avisen skriver at det er ventet en ny pressemelding der paret skal avsløre sønnens navn.

Parets førstefødte, Milan, kom til verden i januar 2013. Selv om Gerard Pique og Shakira nå blir foreldre for andre gang, ligger det ikke noe giftermål i planene.

Shakira møtte sin utkårede under fotball-VM i 2010 da hun fremførte sin superhit «Waka Waka (This time for Africa)».Sangstjernen får nå to smårollinger å ta seg av, men hun har tidligere uttalt at hun ønsker seg et helt «lite fotballag».

– Hvis det ikke var for musikkprosjektene mine hadde jeg ønsket å være gravid allerede. Jeg hadde elsket og hatt åtte eller ni barn med Gerard. Mitt eget fotballag, sa Shakira til Latina Magazine i april i fjor.

FAMILIEFORØKELSE: Shakiras kjæreste Gerard Pique spiller på FC Barcelona. Her er familien på tre, nå fire, avbildet sammen i oktober i fjor. Foto:Albert Gea,Reuters

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder