SYK: Sangeren forteller åpenhjertig til fansen at hun sliter med kraftig bihulebetennelse. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB scanpix

Ariana Grande sier til fansen at hun er syk

Superstjernen (26) sier hun er redd hun er nødt til å avlyse konserter på grunn av kraftig bihulebetennelse.

– Hei alle sammen. Så bare en kjapp helseoppdatering, jeg er nettopp ferdig med konserten i Charlottesville og jeg har vært syk siden London, fortalte 26-åringen sine 167 millioner følgere i en video på Instagram gjengitt av People magazine.

KONSERTANMELDELSE: Passe Grande

Popstjernen delte flere meldinger og videoer med fansen lørdag kveld, der hun fortalte fansen at hun slet med en kraftig bihulebetennelse.

– Jeg har vært syk siden den siste konserten i London. Jeg aner ikke hvordan det er mulig, men det gjør fortsatt veldig vondt i halsen og i hodet, skriver 26-åringen på Instagram.

DELER MED FANSEN: Ariana Grande delte flere videoer og meldinger med fansen på Instagram hvor hun fortalte om bihulebetennelsen. Foto: Skjermdump

Sangeren skriver hun er redd hun kanskje må avlyse noen av de kommende konsertene sine på grunn av sykdommen.

– Jeg har store smerter og det er vanskelig å puste under konsertene, skriver hun.

les også

Fansen fråtser i Ariana Grandes overraskelsesalbum

Grande er for tiden på sin «Sweetener World Tour» og skal etter planen ha konsert i Kentucky i USA søndag 17. Popstjernen skriver at det siste hun vil er å avlyse konserten.

– Jeg bare aner ikke hva som skjer med kroppen min akkurat nå. Så hver så snill å ta dette som en forsiktig varsku.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder