UHELDIG: Salem Al Fakir i januar 2012. Foto: JESSICA GOW / TT NYHETSBYRÅN

Svensk artist sier han slo til Madonna med gitaren

På «Skavlan» forteller Salem Al Fakir at han ved et uhell kom til å slå gitaren i hodet på Madonna da de skulle skrive musikk sammen. 

Musikerduoen Vargas & Lagolas, Vincent Pontare och Salem Al Fakir, er gjester i fredagens «Skavlan». I et klipp publisert på svenske Aftonbladet, forteller Al Fakir hva som skjedde.

– Vi var fem menn som satt og så kom hun inn og satte hun seg på gulvet. Jeg tenkte at hun ikke skulle sitte på gulvet, så jeg satte med ned ved siden av henne med gitaren. Akkurat da reiser hun seg i stedet, og da reiser jeg meg også. Men det var litt for fort, så «bom», så slo jeg til henne med gitaren, beskriver han.

I AKSJON: Vargas & Lagola, Salem Al Fakir og Vincent Pontare på konserten til ære for Avicii på Friends Arena i desember. Foto: Erik Simander/ TT NYHETSBYRÅN

Pontare beskriver lyden av akustisk gitar som treffer et hode og sier det var et høyt «booooom».

Han forteller videre at det ble så stille i rommet at man kunne høre en nål falle til bakken. Deretter spurte de Madonna hvordan det gikk.

– Hennes svar var «Jeg har jo barn, så jeg blir slått i hodet hjemme. Jeg trodde ikke det kom til å skje her.» Så  var det ferdig, og så fortsatte vi, sier Al Fakir. 

Møtet skal ha skjedd for noen år siden da de skulle skrive musikk sammen, og de ventet på Madonna i et rom der hennes medhjelpere hadde behandlet rommet med luftfukter og eukalyptusduft i forkant.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder