I LAS VEGAS: Her er Britney Spears (31) på scenen under iHeartRadio-festivalen i Las Vegas forrige helg. Foto: AP

Kjempeinteresse for Britney i Las Vegas

Britney Spears (31) har allerede solgt over 70.000 billetter til sine første konserter i Las Vegas.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Det skriver TMZ, som rapporterer at interessen for popstjernens konserter i Nevada-ørkenen er glohet.

Det er de første 16 konsertene som det har vært mulig å kjøpe billetter til i første omgang. Totalt ble 73.600 billetter lagt ut for salg, og allerede skal 70.242 billetter være solgt.

90 mill. i året

Britney Spears har inngått en avtale med Planet Hollywood Resort & Casino i spillebyen om å holde en konsertrekke over to år.

31-åringen skal gjøre 96 konserter, 48 i året, de neste to årene. For det får Britney 90 millioner kroner i året. 27. desember går startskuddet for konsertmaratonen, som har fått tittelen «Piece of Me».

Det er ennå ikke kjent om Britney Spears kommer til å kjøpe seg egen bolig mens hun oppholder seg i Las Vegas. Planet Hollywood skal ha reservert en luksussuite i 52. etasje på hotellet, som stjernen kan disponere fritt.

SJEKK BRITNEYS HISTORIKK PÅ VG-LISTA

Britney Spears seilte lenge i medvind og toppet listene verden over med flere hitlåter - inntil hun i 2008 gikk på en kraftig psykisk smell.

Britney har nå for lengst fått igjen delt omsorgsrett for sine to sønner, som hun mistet etter sammenbruddet.

Først de siste par årene har Britney kommet på rett kjøl, men hun har fortsatt sin far, Jamie Spears, utnevnt som verge. Retten mener fremdeles at sangeren ikke er stabil nok til å ta fullt ansvar for eget liv, blant annet økonomien.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder