STJERNEPAR: Cheryl Fernandez-Versini og Liam Payne gjorde ikke noe forsøk på å skjule forelskelsen. Foto: David Fisher/REX/Shutterstock

Liam Payne og Cheryl Fernandez-Versini viser sin kjærlighet

One Direction-stjernen Liam Payne (22) og nyseparerte Cheryl Fernandez-Versini (32) kom hånd i hånd til veldedighetsgalla i Paris.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Både britiske og amerikanske medier har de siste par månedene spekulert på om de to popstjernene har innledet et forhold. De har blitt fanget opp av kameralinser hjemme i London den siste tiden.

Men mandagens Global Gift Gala i den franske hovedstaden var første anledning for de to til å vise for hele verden at de er et par.

Iført finstasen skred boyband-idolet og hans ti år eldre flamme opp den røde løperen.

Bladet People skriver at Payne og Fernandez-Versini kun hadde øyne for hverandre. De poserte villig for fotografene, både hånd i hånd og med armene rundt livet på hverandre. Avisen Daily Mail rapporterer at Payne ikke vek fra kjærestens side.

Stolt av kjæresten

Fernandez-Versini ble hedret med pris for sitt engasjement innen veldedighet gjennm sin egen organisasjon Cheryl's Trust. En fornøyd Payne har i ettertid postet bilde på Twitter av seg og kjæresten.

«Så stolt av henne i kveld. En virkelig spesiell heder», skriver 22-åringen og føyer til to kyssesymboler.

Fernandez-Versini er kjent fra jentegruppa Girls Aloud, som soloartist og av-og-på-dommer i «X Factor». Men hun figurerer vel så mye i pressen i forbindelse med sine kjærlighetsaffærer som for sine meritter i karrieren.

KJÆRLIG: Cheryl Fernandez-Versini og Liam payne. Foto: David Fisher/REX/Shutterstock

Ikke småtteri: Tjente ti millioner på fire dager

Payne på sin side har hatt litt roligere tider etter at One Direction før jul kunngjorde at de trengte en liten poppause.

Fikk du med deg denne? Hårsjokk fra Harry Styles

Payne og Fernandez-Versini møttes første gang for åtte år siden, da han var bare 14 og forsøkte seg på audition i «X Factor». Hun var dommer også den gangen. Men Payne hadde ikke hellet med seg. I 2010, derimot, meldte Payne seg igjen på audition. Resultatet var at One Direction ble dannet – også da med Fernandez-Versini ved jurybordet.

Det er imidlertid først nå at det har oppstått søt musikk. Payne var inntil i fjor kjæreste med Sophia Smith (21).

Ikke skilt ennå

Primus motor for mandagens arrangement var den amerikanske skuespilleren Eva Longoria (41), som for øvrig er en nær venninne av Fernandez-Versini.

Fernandez-Versini er ennå ikke formelt skilt fra sin franske ektemann, finansmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35), som hun giftet seg med sommeren for to år siden. De to tok ut separasjon for få måneder siden. Fernandez-Versini har også et ekteskap med fotballspiller Ashley Cole (35) bak seg.

Husker du? – Livet mitt er ødelagt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder