LYKKELIG GIFT: Shania Twain giftet seg for andre gang. Foto: wenn.com

Shania Twain giftet seg

(VG Nett) Countrystjernen Shania Twain (45) ga forloveden Frédéric Thiébaud (40) sitt ja på nyttårsaften.

  • Ida Anna Haugen

Artikkelen er over ni år gammel

Paret giftet seg på stranden i Rincon i Puerto Rico, bekrefter Twains talsperson til People. Bilder kjendisnettstedet TMZ har fått tilgang til viser Twain og Thiébaud på stranden. Twain har på seg en lang brudekjole og ektemannen er kledd i hvit dress.

Ifølge kjendisnettstedet sang Twain selv en sang under seremonien, og da de to hadde utvekslet ringer, sang alle gjestene «All you need is love»

Paret ble sammen i 2009 etter at de begge hadde vært gjennom et tøft samlivsbrudd. Faktisk er det blitt hevdet at Twains eksmann, Robert Lange, forlot henne etter 14 års ekteskap, til fordel for Thiébauds ekskone, Marie-Anne Thiébaud. Hun var i tillegg en nær venn av Twain. De to eksene har benektet at de skal ha hatt et forhold.

I kjølvannet av bruddet fant uansett Twain og Thiébaud sammen, og i desember kom nyheten om at de hadde forlovet seg. Frieriet skal ha skjedd drøye to måneder før nyheten ble kjent.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PAR I HJERTER: Shania Twain og Frédéric Thiébaud. Foto: AP

Twain har tidligere sagt følgende om sin nye ektemann:

- En kjær venn og sann gentleman. Vi har lent oss på hverandre gjennom oppturer og nedturer og holder hverandre oppe. Vi har blitt sterkere og nærere på grunn av det hele.

Twain har en sønn fra sitt første ekteskap.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder