16 ÅR SIDEN: 'NSync undewr Video Music Award i New York i 2000, der de vant pris for Best Pop Video. F.v. Lance Bass, Joey Fantone, Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick og CZ Chasez. Foto: Henny Ray Abrams AFP

‘NSync sammen igjen – for bursdagsfeiring

Justin Timberlake skapte bølger hos ‘NSync-fansen da han la
ut bildet av det tidligere boybandet samlet igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det var på bildedelingstjenesten Instagram Justin Timberlake tirsdag gledet en bråte av sine 33,4 millioner følgere med et bilde av samtlige tidligere ‘NSync-medlemmer.

Etter fem timer hadde bildet 350.000 likerklikk og nær 14.000 kommentarer.

Les også: Timberlake dropper 'NSync.

På det ser vi Chris Kirkpatrick, CZ Chasez, Joey Fatone og Justin Timberlake sitte tett sammen med armene rundt hverandre, med Lance Bass i bakgrunnen.

«JCs 40-årsdag… Og, om du ikke visste, vet du nå…», skrev Timberlake i bildeteksten.

Boybandet startet opp i 1995, og var aktive til 2002, da Timberlake brøt ut for å jobbe med en solokarriere. 2007 var siste gang de ga ut ny musikk. Siden gruppen gikk i oppløsning har flere av medlemmene fokusert på solokarrierer, med Timberlake som den mest suksessfulle.

Les også: Biel og Timberlake fikk sitt første barn.

Selv om det i 2002 ble sagt at bandet bare skulle ha en pause, var sist de opptrådte sammen, under Timberlakes opptreden under MTV VMA-prisshowet i 2013. Da sang de sammen i 90 sekunder, ifølge E! News.

Låta «Bye Bye Bye» lå 11 uker på VG-lista i 2000, og nådde tredjeplassen på det høyeste. Albumet «No Strings Attached» lå 15 uker på albumlista samme år.

SIST GANG SAMMEN: 'NSync sist de var sammen på scenen, under MTV Video Music Awards i 2013. Foto: Rick Diamond Afp

Mens Kirkpatrick er 44 år, og JC nå har nådd 40, er resten av eks-«gutta»- i 30-årene. Joey Fatone (39) har spilt i mange filmer de siste årene, og var også med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» i 2007 og har hatt flere programlederjobber på TV.

Lance Bass: – Jeg elsker denne mannen.

Lance Bass (37) har også vært innom film og TV. Han er også kjent for å ha gjennomgått kosmonaut-trening og for å ha stått fram som homofil, og er nå en aktiv forkjemper for LHBTIQ-rettigheter. Han har også vært med i «Dancing With the Stars». «Bursdagsbarnet» har blant annet jobbet som låtskriver og produsent siden ‘NSync.

Justin om sønnen: – Den største gaven noensinne.

Timberlake (35) har hatt en svært aktiv karriere både innen musikk og film siden han forlot ‘NSync. Han ble Golden Globe-nominert for rollen i indiefilmen «Inside Llewyn Davis» (2013), og har også markert seg i filmer som «Alpha Dog» (2006), «The Social Network» (2010) og «Friends With Benefits» (2011).

I fjor ble han også pappa for første gang, da han og skuespillerkona Jessica Biel fikk sønnen Silas. Nå er han aktuell med låten «Can’t Stop the Feeling», som har ligget 13 uker på VG-lista. Singelen «SexyBack» har hatt størst suksess med 25 uker på lista, hvorav en førsteplass i 2007.

Det skal angivelig være Timberlake som satte foten ned for en musikalsk gjenforening av ‘NSync. Nå er de i det minste samlet i sosialt lag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder