... og nå vil hun bli DJ

COMEBACK: Carmen Electra er igjen klar for å satse på musikken etter en karriere innen film og TV-bransjen. Foto:Mark Ralston,Afp

Carmen Electra returnerer til musikken

Carmen Electra (42) gjør musikk-comeback, og håper på å leve lenge i EDM-verden.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

I 1993 slapp Carmen Electra sitt første, og hittil eneste album, «Carmen Electra». 21 år senere er hun klar for et comeback innen musikkens verden.

– Gjennom hele karrieren har jeg vært involvert i musikk mens jeg har jobbet med filmer og andre prosjekter. Hver gang jeg får en sjanse til å være involvert i musikk, får det meg til å føle meg mer komplett. Det inspirerer meg på så mange måter, og jeg savner det når jeg er borte fra det, sier Electra til Billboard.

SoundCloud: Carmen Electra - Around The World(ekstern lenke)

GJENNOMBRUDDET: Det var i den røde badedrakten Carmen Electra for alvor ble kjent på slutten av 90-tallet gjennom «Baywatch». Foto:,GETTY IMAGES

Electra, som først ble oppdaget av Prince tidlig på 90-tallet, var nervøs før hun gikk tilbake i studio for å satse. De siste to årene har hun gitt ut to singler, «I Like It Loud» og «Bigger Dick», og nå er hun klar med sin tredje: «Around the World».

– Det har vært så spennende, og jeg lærer så mye.

Hun håper også på å kunne prøve seg som DJ.

– Jeg ble fascinert av «scratching», spesielt av de jentene som kunne gjøre det, sier hun til det amerikanske musikkmagasinet.

Electra ble for alvor kjent etter flere oppslag i Playboy, og etter rollen som Leilani McKenzie i «Baywatch».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder