LANSERER BOK?: Carola Häggkvist (41). Foto: Privat

- Carola skriver bok

(VG Nett) Carola Häggkvist skal være i full gang med å skrive en selvbiografi.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Carola

Det er den svenske avisen Expressen som i dag siterer kilder som hevder at Carola (41) har tatt pennen fatt.

Etter nedturen i årets svenske Melodi Grand Prix, hvor Carola og duettpartner Andreas Johnson ikke vant, har det vært stille rundt den folkekjære schlager-veteranen. Mye av tiden skal Carola ha brukt på å skrive, kommer det nå fram.

Oppgjør?

- I boken planlegger Carola et oppgjør med alle som har kritisert henne, hevder en ikke navngitt kilde overfor avisen.

Det har vært et tøft år på flere måter for 41-åringen. Carola har også vært i søkelyset det siste året i forbindelse med voldtektstiltalen mot tenorstjernen Tito Beltran, der hun var innkalt som vitne. Carola måtte under ed forklare seg om betroelsene fra barnepiken, som angivelig skal ha blitt seksuelt misbrukt av tenorstjernen. På vei inn og ut av retten gjorde Carola det hun kunne for å unngå pressen.

- Misforstått

- Carola synes det er deilig å få skrive i fred og ro. Hun nyter det. Hun har jobbet med denne boken gjennom store deler av året, hevder kilden som forklarer at Carola vil gi sin versjon av viktige aspekter ved sitt liv.

- Carola føler seg misforstått på en rekkepunkter, hevder kilden avisen har snakket med.

Sangeren selv har til gode å kommentere de angivelig bokplanene. Derfor er det også usikkert når boken havner i butikkhyllene. Expressen sier at det trolig vil skje på nyåret.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder