BER OM UNNSKYLDNING: Justin Bieber har uttalt at han ønsker å bli et bedre menneske etter alle skandalene de siste årene. Foto:Christopher Polk,Afp

Bieber: Ikke forlik - må i retten

Fem timers megling mellom Justin Bieber (21) og en paparazzi-fotograf ledet til ingenting.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Miami Beach-paparazzien Jeffrey Binion søker erstatning etter uspesifiserte skader, etter at han angivelig skal ha ha blitt angrepet av Biebers livvakt utenfor et platestudio i 2013 - og han mener det var popstjernen som sto bak ordren om overfallet.

Tirsdag denne uken satt Bieber i møter med advokat David Gersten, og selv om mulighetene for et forlik mellom partene så lyse ut under onsdagens hemmelige megling - endte det ikke slik, og Bieber må møte i retten - igjen. Rettssaken skal ifølge Gossip Extra starte 11. mai.

Har du lest?Justin Bieber reddet mann fra bjørneangrep

Bieber har de siste årene vært involvert i en rekke skandaler med blant annet narkotikarykter og fyllearrestasjoner, og han har måttet tåle en del kommentarer fra andre profilerte personer. Sist var da Bieber i mars ble «roastet» av Snoop Dogg, Kevin Hart og Martha Stewart - dog med en humoristisk tone.

«Baby»-sangeren ser imidlertid ut til å angre på visse valg han har tatt, og da han var gjest hos Ellen DeGeneres i januar ba han om unnskyldning.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder