Lone til VG: - Beste opplevelsen i mitt liv

SIGNATUR PÅ RUMPA: Popstjerna Robbie Williams (39) ble fascinert av Finnsnes-jenta Lone Martinsen (22). Hun fikk signaturen til popstjerna på rumpa, og foreviget den i dag med å tatovere den fast. Foto: Stefan Jerrevång / Privat

Robbie Williams kysset og signerte rumpa til Lone (22)

Lone Martinsen (22) fikk seg en opplevelse for livet da hun var på Robbie Williams-konsert i Göteborg i går.

  • Eivind Haugen
  • Nikolai Kleivan

Artikkelen er over seks år gammel

- Det var helt fantastisk. Den beste opplevelsen i mitt liv, sier hun til VG.

22-åringen fra Finnsnes i Troms hadde møtt opp til Robbie Williams-konserten med en stor plakat og hadde skaffet seg plass så nærme scenen som mulig.

På plakaten sto det «Please sign my butt so I can tattoo it». Oversatt til norsk betyr det «Skriv autografen på rumpa mi så jeg kan tatovere den».

«Det er meg, det er meg!»

39 år gamle Williams fra Stoke-On-Trent i England fikk åpenbart seg med plakaten. Et stykke ut i konserten pekte han ned mot Martinsen for å få henne opp på scenen. Der signerte han rumpa og ga den et kyss før Martinsen ble sendt ned igjen.

PÅ SCENEN: Her signerer Robbie Williams rumpa til Lone Martinsen foran 65.000 tilskuere på Ullevi Stadion. Foto: Cecilia Lybing

- Jeg husker ikke hva jeg tenkte. Det må ha vært noe sånt som «Det er meg! Det er meg!». Jeg var nærmest i sjokk, sier Martinsen.

- Hva sa Williams til deg på scenen?

- Han sa at jeg var fantastisk og at jeg ikke skulle være nervøs. «It's just Robbie» og at jeg hadde en veldig fin rumpe, sier Martinsen og ler.

En annen person som var på konserten, norske Loreena Lorentzen-Oftedal, sier at Williams kommuniserte mye med Martinsen etter

KYSSET: Den britiske artisten kysset Martinsen på rumpa før han hjalp henne ned til publikum igjen. Foto: Jesper Swedberg

at hun hadde gått ned igjen.

- Han sa at han helst skulle ha gjort veldig mye med henne, men at han hadde med seg kona. Hun tok forsåvidt godt for seg hun også, sier Lorentzen-Oftedal til VG.

Blodfan

Faren Jim Martinsen var med på konserten, og prøvde å filme datterens store øyeblikk.

- Hva tenkte du da datteren din ble tatt opp på scenen?

- Jeg var veldig stolt på hennes vegne. Jeg vet hvor mye Robbie Williams har betydd for henne opp gjennom åra, sier Martinsen til VG.

Datteren har nemlig vært blodfan av Williams siden hun var ti år gammel.

- Hun har jo hatt noen kjærester opp gjennom åra, men hun har gjort det klart overfor samtlige av de at Robbie Williams kommer først, sier Martinsen og ler.

- Jeg er den største Robbie Williams-fanen av dem alle. Jeg pleier å si at Belieberne ikke kan sammenlignes med meg, sier Lone Martinsen til VG og ler.

Hun prøvde å tatovere signaturen til Williams natt til søndag, men da fant hun ingen åpne tatoveringsbutikker. Tatoveringen ble derfor tatt i dag.

Flere artikler

  1. Norske Lone viste rumpa til Graham Norton og Robbie Williams - på TV

  2. Robbie Williams fikk en gutt

  3. Martinsen-taklinger er blitt eget slagord

  4. Tårevåt Ariana Grande på scenen i Manchester: – Jeg elsker dere!

  5. Maisie Williams om sjokk-scenen i «Game of Thrones»: – Jeg trodde det var en spøk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder