FORTVILET: One Direction skal desperat ha forsøkt å roe ned publikumsmassen som presset seg mot scenen på turnéåpningen i Peru. Her fra Brit Awards i London, i februar. Foto: Pa Photos

Flere unge One Direction fans skadet

Boybandet truet med å gå av scenen da fansen presset på så mye at flere ble skadet.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Hundrevis av unge fans ble klemt i publikumsmassene og 47 personer ble skadet og trengte medisinsk hjelp da boybandet One Direction startet sin verdensturne i Peru søndag, melder avisen Daily Mail.

Det britisk-irske bandet skal sjokkert ha forsøkt å roe ned publikummassen som presset seg mot scenen, for å komme så nærme heltene sine som mulig.

Situasjonen skal ha ført til at Niall Horan (20), Zayn Malik (21), Liam Payne (20), Harry Styles (20) og Louis Tomlinson (22)truet med å gå av scenen hvis ikke publikum roet seg ned, skriver nettstedet.

Får fortsatt behandling

Det er foreløpig ikke klart hvor alvorlige skader det er snakk om, men lokale rapporter tyder på at flere personer fortsatt får behandling for skader forårsaket av oksygenmangel, som følge av det enorme presset.

Lederen for Perus frivillige brannvesen, Mario Cassareto, skal ha fortalt en lokal radiostasjon at de fikk situasjonen under kontroll og behandlet 47 barn på stedet

Kommer ikke til Norge

Neste One Direction-konsert spilles i Chile i morgen, 30. april. Videre fortsetter boybandet sin turné i Sør-Amerika, før de tar fatt på Europa.

På denne turnéen kommer de ikke til Norge, men bandet besøker våre naboer Sverige, og vil spille to konserter der i juni.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder