VG-lista inntar Bergen

Gabrielle, OnklP og De Fjerne Slektningene og MGP-vinneren
Carl Espen er blant artistene du kan oppleve under VG-lista Topp 20-showet på festplassen i Bergen onsdag kveld.

  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er den fjerde uken i VG-listas sommerturné, og denne uken står Bergen for tur. Over 70.000 publikummere sørget for en skikkelig folkefest da startskuddet gikk på Rådhusplassen i Oslo, og det er ventet store mengder folk også denne gangen.

BILDESPESIAL: Se bilder fra folkefesten på Rådhusplassen

I kveld er det klart for den tredje konserten på VG-lista Topp 20-Norgesturné, og på Festplassen i Vestlandets hovedstad starter konserten kl 18.30.

– I år har vi med oss et fantastisk knippe av norske artister, alle klare for å gi entusiastiske bergensere tidenes konsertopplevelse. Vi lover masse glede og god stemning på Festplassen. Vi gleder oss til å møte over 10 000 elleville bergensere, og sammen skape en fantastisk sommerkveld, sier prosjektleder for VG-lista, VG, Henriette Mikkelsen.

Vil du se hvem VG Rampelys har møtt og intervjuet i det siste? Følg oss på Instagram - @rampelys !

I tillegg til Gabrielle, OnklP & De Fjerne Slektningene og Carl Espen skal Donkeyboy, Anders Nilsen, CLMD feat. Sirena, Kulie Bergan, Kanthem, Katastrofe. Staysman & Lazz, Kaveh, Omer Bhatti & Juice Crew og Oslo Ess sørge for at det blir liv i byen.

Anders Nilsen (26) skulle egentlig ha en rolig sommer, men etter at ha laget humorlåten «Salsa Tequila», blir det heller spilling på blant annet VG-lista. I forrige uke spilte han i Stavanger, og han kommer også til Bergen, Tromsø og Sortland.

VGTV:Anders Nilsen - «Salsa Tequila»

Festplassen i Bergen. Foto:,VG

VGTV: Se showet fra VG-lista på Rådhusplassen - Del 1 og Del 2 Christine Dancke er kveldens programleder, og dersom du ikke har mulighet til å være på plass, kan du slappe helt av, for hele konserten sendes direkte på VGTV og P3.

VG-lista Topp 20 er et heldagsarrangement, og på formiddagen åpner aktivitetsområdet.

– Allerede fra klokken 12 er vi i gang med aktiviteter og konkurranser for publikum. Vi vil også trekke ut noen heldige fra køen som vil få mulighet til å komme backstage og møte sin favorittartist - følg @vglistatopp20 på Instagram for regler, sier Mikkelsen.

VG-lista Topp 20 har allerede vært innom Oslo, Trondheim og Stavanger. Neste by ut på Norgesturneen er Tromsø (23.juli), og vinneren av «ByX»-konkurransen, Sortland, får avslutte årets sommerturné 31. juli.

Skal du på konserten i kveld? Her er ti smarte tips til deg som publikummer!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder