Amerikanske medier: Ja, de dater!

SHAKE IT OFF: Calvin Harris og Taylor Swift ble overrumplet av et titalls paparazzi-fotografer da de skulle forlate The Troubadour i Los Angeles skjærtorsdag. Foto:SPLASH NEWS,

Taylor Swift hånd i hånd med super-DJ

Popstjernen Taylor Swift (25) og kjendis-DJ Calvin Harris (31) er mer enn bare gode venner.

  • Marcus Husby

Artikkelen er over fem år gammel

I matchende skinnjakker viste de to seg sammen etter en veldedighetskonsert på utestedet The Troubadour i West Hollywood torsdag kveld.

Etter arrangementet prøvde pop-paret å gå bakveien for å unnslippe horden av paparazzifotografer, men til liten nytte.

Hånd i hånd geleidet Harris sin nye flamme ut til en ventende bil, før de kjørte hjem til Swifts bolig i Los Angeles, ifølge US Weekly.

Kjendisnettstedet TMZ har også publisert bilder av paret tett omslynget under selve konserten med bandet Haim, som de begge har et nært forhold til.

Swift, som er blitt koblet til en rekke kjendismenn i løpet av sin karriere, skal ha truffet den skotske DJ-en på Brit Awards i London i februar.

«Shake it Off»-sangeren skal også ha fløyet i Harris’ privatfly fra New York til Las Vegas i forrige måned for å se showet han holder jevnlig på nattklubben Hakkasan i gamblingbyen.

Harris har vært singel siden han og modellen Aarika Wolf gikk hver til etter et halvt år sammen. Før Wolf var han sammen med «Fifty Shades of Grey»-skuespiller og artist Rita Ora i to år.

31-åringen går for å være verdens best betalte DJ, og tjente over 550 millioner kroner i perioden 1. juni 2013 til 1. juni 2014, ifølge økonomimagasinet Forbes.

Calvin Harris står på scenen under Oslo Live Festival i Oslo Spektrum 28. juni.

Les også

Mer om

  1. Hollywood

Flere artikler

  1. Er dette det nye stjerneparet?

  2. Calvin Harris: – Taylor gjør meg lykkelig

  3. Taylor Swift: - Mamma har fått kreft

  4. Taylor Swift skrev superhit for Rihanna – Eksen Calvin
    Harris sur over avsløringen

  5. Kjæresten roser Taylor Swift på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder