ÅPENHJERTIG: Taylor Swift - her på søndagens Country Music Awards i Las Vegas. Foto: PA

Taylor Swift: - Hjertesorg er sammensatt

Countryprinsessen (23) foretrekker å synge om kjærlighetsintriger fremfor å snakke om det. Nå har hun gjort et unntak.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Taylor Swift - hjemmeside

Taylor Swift har ord på seg for å skifte kjærester i rekordfart. Ikke minst er hun kjent for å synge om sine egne bitre kjærlighetserfaringer .

Uten å nevne navn på tidligere flammer utbroderer 23-åringen nå sitt syn på kjærligheten overfor bladet Wonderland ifølge Daily Mail .

- Som trafikklys

- Forhold er som trafikklys, og jeg er av den oppfatning at jeg kun kan være i et forhold hvor det er grønt lys, forklarer Swift, som for tiden er singel.

Nylig tok den korte romansen med One Direction-stjernen Harry Styles (18) slutt.

- Hjertesorg er veldig sammensatt. Man føler seg ikke bare trist. Kanskje man føler seg trist når man våkner, men så blir man sint, og deretter føler man seg fin. I det ene øyeblikket er man selvsikker, men så begynner man å tvile, og så blir man usikker - og så er det sjalusi, og så blir man trist igjen. Og så føler man seg fin, sier Swift - og forklarer med det de intense sangene sine.

Spår ikke fremtiden

Den prisbelønte artisten har det ikke travelt med å finne ny kjæreste.

- Jeg aner ikke hvor jeg er om ett år eller om seks måneder - eller om to måneder. Selvsagt vet jeg hvor jeg er på turné on et halvt år, men hvor jeg er mentalt, følelsesmessig, og når det gjelder drømmer, mål, ønsker og håp, har jeg ikke peiling på, sier hun til bladet.

- Kanskje alene

Swift er heller ikke skråsikker på at hun kommer til å gifte seg.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å være singel for alltid eller få meg en familie. Kanskje jeg ender opp alene med en liten hytte ved sjøen, hvor jeg kan sitte og male for meg selv. Det er fint å dagdrømme, men man kan aldri planlegge fremtiden.

De siste tre årene har Swift i tillegg til Styles blitt koblet med filmstjernen Taylor Lautner (21), rocker John Mayer (35), filmstjernen Jake Gyllenhaal (32), musiker og skuespiller Eddie Redmayne (31) og politikersønnen Conor Kennedy (18) - i nevnte rekkefølge.

Swift gikk nylig selv ut og hevdet at kjæresterekken ikke er fullt så fyldig.

LES OGSÅ: Kun to kjærester på tre år

John Mayer gikk i fjor ut og tok sterk avstand fra Swift-låten «Dear John», som både han og resten av verden har regnet med var til nettopp ham.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder