GRAVID-NYHET: Janet Jackson (49) skal ifølge ETonline være gravid. Om mindre enn to uker fyller popstjernen og lillesøsteren til Michael Jackson 50 år. Foto: BMG

ETonline: – Janet Jackson (49) er gravid

Janet Jackson, som blir 50 år 16. mai, skal ifølge Entertainment Tonight være gravid.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Ryktene om Janet Jacksons graviditet har gått siden hun utsatte en planlagt turné til 2017 - og la ut en video om at hun planla familie med mannen Wissam Al Mana - og at hun har fått beskjed av legene om å hvile.

Nyheten om graviditeten går nå verden rundt, men det er foreløpig ikke offisielt bekreftet at den snart 50 år gamle popstjernen er gravid.

Les også: Janet Jacksons ektemann ga Marte sparken

Det var Entertainment Tonight som først meldte at Janet Jackson skal være gravid med sitt første barn. I går, på samme dag som Janet slapp den nye låten Dammn Baby, meldte ETonline at en kilde nær stjernen har bekreftet at hun er gravid.

New York Post melder også om nyheten, og siterer et ikke-navngitt familiemedlem på at 49-åringen er to til tre måneder på vei.

På Twitter videreformidlet Janet Jackson også nyheten på dette viset: «På samme dag nyheten om at hun venter sitt første barn, hadde Miss Jackson premiere på Dammn Baby - en dance-video fansen har lengtet etter.»

Noe som kan tyde på at nyheten faktisk stemmer.

Her er videoen hun la ut om utsettelsen av turnéen - som fikk babyryktene til å gå for alvor 6. april:

Janet Jackson giftet seg i all hemmelighet med Al Mana (41) i 2012, men bekreftet ikke nyheten før tidlig i 2013. Dette er Jacksons tredje ekteskap.

Les også: Janet Jackson vant ikon-pris

Jackson har tidligere uttalt at hun ønsker seg barn, og at hun også har åpnet opp for mulighetene for å adoptere.

– Så vi må bare vente å se hva som skjer. Det vil skje en dag, sa hun til ET i 2008.

Det var på bursdagen i fjor at Janet Jackson gikk ut og fortalte at hun gjør comeback som artist. Da var det syv år siden forrige plate. Da albumet «Unbreakable» kom i oktober i fjor, ga VGs musikkanmelder terningkast 3 og mente platen var «passé bra».

Sjekk ut den nye videoen her:

Janet har hatt seks låter og fem album på VG-lista. «Black Cat» nådde høyest listeplassering med en 5. plass i 1990. Albumene «All For You» og «The Velvet Rope» nådde 4. plass.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder