SEXY: Tone Damli Aaberge innrømmer at musikkvideoen er hennes mest nakne noensinne. Foto: TV2.no

Ny sexy musikkvideo fra Tone: - Min mest avkledde

Blåser i kritikken - lager nok en lettkledd musikkvideo

Tone Damli Aaberge (24) mener musikkvideoen hun har spilt inn med svenske Eric Saade (21) er hennes mest avkledde noensinne.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert:

Aaberge og Saade har laget låten «Imagine» sammen og spilt inn en tilhørende musikkvideo på partyøya Ibiza. Der stiller Tone i bikini og en rekke andre svært sexy antrekk, på tross av at kritikken haglet etter hennes forrige musikkvideo.

- Dette er vel den mest avkledd videoen vi begge har laget, sier Tone til Eric i en backstage-film som «God Kveld Norge» har laget.

- Å kle av seg i en musikkvideo er egentlig ikke naturlig for meg, men akkurat på Ibiza føøles det veldig naturlig å gå i bikini, fortsetter den norske popstjernen.

VG har vært i kontakt med Tones manager, men hun ønsker ikke å kommentere den

BAKGRUNN: «Sveriges mest sexy mann» og «Norges mest sexy kvinne» har funnet tonen

HETT: Eric Saade og Tone Damli Aaberge spiller et stormforelsket par i sin nye musikkvideo. Foto: TV2.no


Backstage-videoen avslører også at det blir en rekke hete scener med Tone og Eric. «Imagine» handler nemlig om en jente som er i et forhold, mens hun drømmer om en helt annen gutt.

- Jeg har jo kjæreste hjemme, men det har ikke Eric. Likevel spør han med om det er greit at vi gjør ditt og datt, at jeg må si ifra hvis det går over streken og alt sånt. Det har med respekt å gjøre, sier Tone om duettpartneren, som hun dessuten beskriver som Sveriges Justin Bieber.

LETTKLEDD: Tone blåser kritikken av den forrige videoen, og veksler mellom bikini og en rekke andre sexy antrekk i sin nye video. Foto: TV2.no

Et svensk sladderblad har tidligere gått langt i spekulasjonene om en romase mellom Tone og Eric, noe de begge avviste på det sterkeste. Tone er imidlertid nyforlovet med skuespiller Aksel Hennie.

E ric Saade ble kjent i hjemlandet da han kom på tredjeplass i Melodifestivalen i 2010, og representerte Sverige i MGP-finalen i Düsseldorf i 2011.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder