NOMINERTE: Røyksopp og Robyn, Paperboys, Donkeyboy, Alexander Rybak og Jaa9 og OnklP kan stikke av med prisen for «årets hit». Foto: VG

Siste innspurt i «Årets hit»-konkurransen

(VG Nett) En av kandidatene er i ferd med å dra i fra, men du kan fortsatt stemme på din favoritt.

  • Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Lørdag braker det løs med årets Spellemannsutdeling, og hele Norges musikkbransje vil være samlet for å hylle musikkåret 2009.

Blant prisene som skal deles ut i løpet av morgendagens show er «Årets hit» og du har fortsatt en mulighet til å påvirke resultatet. I skrivende stund er en av kandidatene i ferd med å dra i fra de andre, og hvis du vil sikre at din favoritt vinner kan du gjøre det ved å stemme her.

STEM PÅ DIN FAVORITT TIL «ÅRETS HIT» HER

Stem til lørdag

Det er fem nominerte i kategorien, og det er opp til deg om MGP-vinneren, voksenrap, mainstreampop, elektropop eller banjo-hip hop skal stikke av med seieren.

Hva vil du lese mer om når det gjelder Spellemannsprisen?Fortell oss på vår Facebook-side

Alexander Rybak er nominert for «Fairytale» og kjemper mot «Donkeyboys «Ambitions», Paperboys «Lonesome Traveller», Jaa9 & Onkl Ps «Glir forbi» og Röyksopp & Robyns «Girl and the Robot».

Du kan stemme på din favoritt frem til klokken fire på lørdag ettermiddag.

VG Nett er med

VG Nett vil naturligvis følge Spellemann gjennom hele kvelden med løpende oppdateringer om prisvinnere og andre hendelser underveis i selve showt.

I tillegg vil vi gi deg rapporter fra den røde løperen i forkant av showet, og vi vil også være tilstede på naschpielet for å få alle reaksjoner etter prisutdelingen.

Les også:Her er fjorårets vinnere

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder