LYKKELIGERE TIDER: Céline Dion og Rene Angelil giftet seg i 1994–14 år etter sitt første møte. Dion var bare 12 år da hun første gang ble presentert for 26 år eldre Angelil, som senere ble hennes manager og store kjærlighet. Nå skal hun og barna feire sin første jul uten ham. Foto: Mario Anzuoni Reuters

Céline Dions ønsker for den første julen uten ektemannen René Angélil

Céline Dion ønsker av hele sitt hjerte at den første julen uten hennes kjære ektemann René Angélil, som døde i januar i år, skal bli en riktig god og lykkelig jul.

Artikkelen er over tre år gammel

– Jeg kan ikke leve livet og være hun som mistet mannen sin – og barna mine som ikke lenger har noen far, sier Dion i et intervju med Page Six.

Det har vært et tøft år for den kanadiske stjernen. Først døde ektemannen Rene av 14. januar i år etter å ha hatt kreft i mange år. Dagen etter døde Dions eldre bror Daniel, også han av kreft.

Les også: Céline Dion mistet ektemannen

– Jeg må være stolt og sterk. Det er slik jeg alltid har vært. Jeg vil stå oppreist, være positiv og velge hvilke slag jeg skal kjempe. Jeg vil leve i nuet. Ikke for morgen, men for dagen i dag. Vel vitende om at alt ikke er perfekt. Alt man drømmer om vil ikke gå ikke oppfyllelse, sier hun Céline Dion.

FAMILIE I SORG: Céline Dion på vei ut av kirken sammen med barna Rene-Charles og tvillingene Eddy og Nelson etter bisettelsen til ektemannen og barnas far René Angélil Foto: Paul Chiasson AP

Hun er opptatt av denne «bittersøte julen» skal først og fremst være en fin tid med barna, ikke en tid for å dyrke smerten over tapet. I ektemannen ånd, skal hun og de tre barna deres 15 år gamle René-Charles og de seks år gamle Nelson and Eddy, tilbringe julen på ski i Montana slik familien gjorde i alle år, bortsatt fra i fjor da René var for syk.

Fikk du med deg? Rockelegende død: Greg Lake (69) tapte kampen mot kreften

– Vi kommer til å tenke på ham hele tiden. Når vi tar heisen opp er han med oss, når vi kjører ned bakken er han med oss, sier Céline Dion.

Det var en sorgtung familie som tok farvel med René Angélil i åpen kiste inne i Notre-Dame Basilica i Montreal en kald januardag i år. Men Ikke bare den nærmeste familie. Céline Dion meldte via sin Twitter-konto at alle som ville, skulle få følge det som skjedde utenfor og i kirken via en direktesending på nettet. Tusenvis strømmet til Notre-Dame Basilica i Montreal i Canada for å vise sin siste respekt overfor Angélil.

Her kan du lese om den vanskelige dagen da Céline Dion fulgte ektemannen til graven

Dagen etter at Céline Dion hadde fulgt sin avdøde mann til graven, var det minnestund for hennes eldre bror, Daniel.

– Vi klarer oss bedre for hver dag som går og det går fint med barna mine. Det kommer en dag hvor man må gå videre. Gårsdagen er forbi, morgendagen er ikke her enda. Men det er dagen i dag, sier Céline Dion.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder