NYTT PAR: Artistene Gwen Stefani og Blake Shelton har en romanse på gang. Foto: AP ,

Gwen Stefani bryter stillheten rundt Blake Shelton

– Blake hjalp meg virkelig, sier artisten Gwen Stefani (46) om kjæresten.

Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Tidligere denne uken bekreftet en representant for countrystjernen Blake Shelton (39) til US Weekly at det har oppstått søt musikk mellom de to stjernene.

Nå snakker popstjernen Gwen Stefani om kjæresten i et radiointervju.

– Han er en ganske flott fyr, må jeg si. Det er mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien, sier hun og sikter til skilsmissen med hennes ektemann gjennom 13 år, Gavin Rossdale.

Hun legger til:

– Det er definitivt mennesker som har hjulpet meg i riktig retning. Blake hjalp meg virkelig, sier hun ifølge kjendisnettstedet People.

Både Shelton og Stefani er nylig skilt. Shelton var gift med countryartisten Miranda Lambert i fire år, og de ble omtalt som countryverdenens mektigste par.

I juni i år gikk de hver til sitt.

Stefani og Rossdale tok ut skilsmisse august i år. Sammen har de sønnene Kingston på ni år, Zuma Nesta på syv år og Apollo Bowie på ett år.

Erfarne artister

De er begge mentorer i den amerikanske versjonen av «The Voice» denne sesongen, og har lenge insistert på at de bare er venner, skriver E!

Gwen Stefani slo gjennom som vokalist i gruppen «No Doubt», som blant annet er kjent for kjempehiten «Don't Speak». Hun har også gjort det godt som soloartist, og har til sammen hatt åtte låter og to album utgitt under eget navn inne på VG-lista.

Blake Shelton slo gjennom i 2001 med låten «Austin», som lå fem uker på førsteplass på Billboards country-liste. Han var vært dommer i den amerikanske versjonen av «The Voice» siden det startet, og hans lag har vunnet fire av åtte sesonger, skriver Wikipedia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder