Marie takker fansen

(VG Nett) Svenske Marie Fredriksson (44) takker fansen verden over for all støtte hun har fått i forbindelse med hjernesvulsten.

ARTIKKELEN ER OVER 16 ÅR GAMMEL

Utenlandsk presse har også viet mye spalteplass på helsen til den svenske sangeren. Siden Roxette sang filmmusikken «It Must Have Been Love» til kassasuksessen «Pretty Woman» i 1990, har Marie hatt sin trofaste skare av utenlandske fans.

Takker fansen

«Brevene og lykkønskningene den siste tiden har vært til stor støtte,» skriver Marie i en hilsen til fansen via avisen Aftonbladet.

«Jeg vil med dette takke alle som har sendt meg varme hilsener i forbindelse med min operasjon. Takk for alle brev, blomster og tanker - det har betydd så masse. Jeg hviler fortsatt, men ser positivt fremover mot det nye året. God jul og et godt nytt år ønsker jeg dere alle!» skriver Marie.

Alvorlig

Etter at Roxette-sangeren ble operert i oktober trodde fansen og duoen selv at Marie ville være på bena og klar til å turnere før jul. Men tilstanden til den verdensberømte popstjernen viste seg å være mer alvorlig enn legene først hadde antatt. De frykter at kreften ennå ikke er under kontroll.

Marie er på vei tilbake og jobber blant annet med en ny musikkvideo, men hun må hvile mye. 44-åringen får behandling ved Karolinska Sjukhuset i Stockholm flere ganger i uken og muligens må hun begynne med cellegiftkurer, skriver svenske aviser.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder