VANT: Artisten Cezinando ble lørdag kåret til «Årets Urørt 2016». - Du har en helt grym tilstedeværelse på scenen! Det er sjeldent å se en slik iver samtidig som du er så avslappet på scenen, sa et av jurymedlemmene om årets vinner Foto: NRK ,

Han ble «Årets Urørt» i konkurranse med 6000 andre

På Sentrum Scene, NRK P3s egen scene under By:Larm 2016 ble artisten Cezinando (20) fra Oslo kåret til «Årets Urørt» lørdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

– Hvis du genuint har troa på seg selv og har ekte selvtillit og tar til deg det folk mener om deg med ydmykhet kan du lage gull ut av det, sier Kristoffer Cezinandoi en pressemelding fra NRK.

– Du har en helt grym tilstedeværelse på scenen! Det er sjeldent å se en slik iver samtidig som du er så avslappet på scenen, sa den svenske popstjernen Veronica Maggio som satt i juryen om årets vinner.

I juryen i år satt også Marie Amdam (Razika) og Cato Sundberg (Donkeyboy). «Årets Urørt» er NRKs talentmønstring for ny norsk musikk. «Årets Urørt» ble i år avholdt for femtende gang, og Cezinandos låt vant i konkurranse med 6000 andre låt-bidrag. Premien er en festivalturn.

P3s musikksjef Mats Borch Bugge likte også det han så og hørte live, da Cezinando framførte vinnerlåta «€PA»:

– Det høres at du elsker det du gjør, sa Bugge som beskriver den nye rapstjernen slik:

– Han kombinerer morsomme tekster, trygg flyt og en leken tilnærming til sjangeren. Han treffer med tekstene sine: Han sier store ting gjennom småting.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder