FAVORITTER: Mange har tro på trioen Keiino i Melodi Grand Prix i kveld Foto: NRK

MGP: Keiino seiler opp som favoritter

Skal vi tro oddsen og brukerne av Spotify, er det Keiino som har størst sjanse til å gå seirende ut av kveldens Melodi Grand Prix.

Fred Buljo, Tom Hugo og Alexandra Rotan har også en tredje fordel - de er sist ut blant kveldens deltakere og er dermed ferskest i hukommelsen til landets tv-seere når det skal stemmes.

les også

Eurovision-stjernen Netta Barzilai til MGP-finalen

Tall fra spillselskapet Unibet viser samtidig at oddsen for at Keiino skal vinne i kveld var helt nede i 1, 40 fredag ettermiddag. På andreplass kom Mørland med 6,00 i odds, mens Adrian Jørgensen lå på en tredjeplass.

Spillselskapet påpeker at i starten var Chris Medina også helt der oppe med Keiino, men at oddsene på Medina uteble jo nærmere man kom kveldens sending.

les også

Erlend Bratland skadet seg under MGP-generalprøve

Keiino kan heller ikke være misfornøyd med lyttertallene på Spotify, der de er i suveren ledelse blant kveldens ti deltakere. Ved halvseks-tiden lørdag ettermiddag hadde deres bidrag «Spirit In The Sky» blitt avspilt hele 253.250 ganger - det er langt over dobbelt så mye som nestemann på lista, Adrian Jørgensen med 110.673.

les også

Artistene får 13.000 kroner for Melodi Grand Prix-fremføring

De øvrige Spotify-tallene er slik:

Mørland - 73.724

Chris Medina - 71.318.

D’Sound - 69.128

Hank von Hell - 65.877

Carina Dahl - 58.045

Ingrid Berg Mehus - 42.143

Erlend Bratland - 37.955

Anna-Lisa Kumoji - 25.858

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder