VOKALIST: Ingrid Helene Håvik skal ha barn. Her opptrer hun med Highasakite på UKA i Trondheim i oktober 2017. Foto: OLE MARTIN WOLD, VG

Highasakite-Ingrid blir mamma

Ingrid Helene Håvik (30) kunngjorde fredag at hun er gravid og venter en liten gutt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Bitter strid om Highasakite-navnet

Det var TV2.no som først omtalt saken. Vokalist Håvik delte selv nyheten på Highasakites Instagram-konto som har nær 20.000 følgere.

«I’m having a boy» var teksten til bildet av Ingrid i badekaret med magen tittende opp. Emneknaggen #june2018baby tyder på at terminen er i juni.

Bandets manager, Glenn Larsen, bekrefter til TV 2 at Håvik og kjæresten Jon Amdahl Marthinsen venter en gutt.

– Jeg kan bekrefte at dette stemmer og at de er lykkelige, sier han til kanalen.

les også

Oppbruddsstemning i Highasakite

VG har det siste året skrevet flere saker om oppbruddstemning i Highasakite. I januar omtalte vi striden om bandnavnet som har havnet hos Patentstyret. I partenes argumentasjon beskyldes Håvik for å ha handlet mot bedre vitende da hun som privatperson søkte om å registrere varemerkenavnet Highasakite hos Patenstyret 17. januar 2017.

les også

Highasakite lager ny plate – uten tre av medlemmene

Innsiger mot registreringen er bandets eget selskap, Highasakite DA, som eies av alle medlemmene.

Highasakite ble startet av vokalist Håvik og trommeslager Trond Bersu i november 2010. Øystein Skar på synth ble med sommeren 2011, fulgt av gitarist Kristoffer Lo og keyboardist Marte Eberson sommeren 2012.

les også

Highasakite krangler om bandnavnet

– Vi synes dette er veldig trist. Vi har mistet nære venner vi har hatt gjennom lang tid og kommet opp i en situasjon vi absolutt ikke har ønsket, sa Lo, Eberson og Skar i en felles uttalelse til VG angående navnestriden i januar.

Les mer: Highasakites beste og verste festivalminner (VG+)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder