VOKALIST: Ingrid Helene Håvik skal ha barn. Her opptrer hun med Highasakite på UKA i Trondheim i oktober 2017.
VOKALIST: Ingrid Helene Håvik skal ha barn. Her opptrer hun med Highasakite på UKA i Trondheim i oktober 2017. Foto: OLE MARTIN WOLD, VG

Highasakite-Ingrid blir mamma

MUSIKK

Ingrid Helene Håvik (30) kunngjorde fredag at hun er gravid og venter en liten gutt.

Publisert:

Det var TV2.no som først omtalt saken. Vokalist Håvik delte selv nyheten på Highasakites Instagram-konto som har nær 20.000 følgere.

«I’m having a boy» var teksten til bildet av Ingrid i badekaret med magen tittende opp. Emneknaggen #june2018baby tyder på at terminen er i juni.

I'm having a boy 👶 #june2018baby ❤️❤️❤️

Bandets manager, Glenn Larsen, bekrefter til TV 2 at Håvik og kjæresten Jon Amdahl Marthinsen venter en gutt.

– Jeg kan bekrefte at dette stemmer og at de er lykkelige, sier han til kanalen.

VG har det siste året skrevet flere saker om oppbruddstemning i Highasakite. I januar omtalte vi striden om bandnavnet som har havnet hos Patentstyret. I partenes argumentasjon beskyldes Håvik for å ha handlet mot bedre vitende da hun som privatperson søkte om å registrere varemerkenavnet Highasakite hos Patenstyret 17. januar 2017.

Innsiger mot registreringen er bandets eget selskap, Highasakite DA, som eies av alle medlemmene.

Highasakite ble startet av vokalist Håvik og trommeslager Trond Bersu i november 2010. Øystein Skar på synth ble med sommeren 2011, fulgt av gitarist Kristoffer Lo og keyboardist Marte Eberson sommeren 2012.

– Vi synes dette er veldig trist. Vi har mistet nære venner vi har hatt gjennom lang tid og kommet opp i en situasjon vi absolutt ikke har ønsket, sa Lo, Eberson og Skar i en felles uttalelse til VG angående navnestriden i januar.

Les mer: Highasakites beste og verste festivalminner (VG+)

Her kan du lese mer om