DRISTID: Sangeren, skuespilleren og modellen er kjent for sine dristige antrekk og opptredener. Foto: Andy Kropa , Ap

Nå blir Jennifer Lopez programvert

Hun skal lede American Music Awards i slutten av november.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Onsdag ble det annonsert at det er Jennifer Lopez som får æren av å lede prisutdelingen 22.november. Det blir aller første gang hun leder et show av dette kaliberet. I tillegg til å lede hele programmet skal hun opptre.

– J-Lo er en av de mest innflytelsesrike artistene i musikkhistorien og «trippeltrusselen» vil ta på seg rollen som vert for en direktesendt prisutdeling, sier en talsperson for ABC og «Dick Clark Productions» i en felles pressemelding, ifølge Gossip Cop.

Jennifer Lopez: – Jeg «horer» ikke rundt

Det er Pitbull som har vært vert for programmet de siste to årene. Showet vil holdes i Los Angeles.

Fryktet rumpeglipp

Da Jennifer Lopez underholdt på showet i fjor, fryktet produsentene for mye rumperisting fra både henne og Iggy Azalea.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ hadde både Lopez og Azalea fått klar beskjed om at sceneshowet ikke måtte bli for vågalt, og at produsenten fra TV-kanalen ABC kom til å sensurere sendingene hvis det ble for mye rumperisting. Produsentene trengte imidlertid ikke å ta i bruk sensurknappen.

Saken fortsetter under videoen

I starten av året samarbeidet Jennifer Lopez med Jason Derulo og norske Matoma. I tillegg annonserte hun i mai at hun skal lage Vegas-show basert på suksesskarrieren.

Stabil karriere

New York-fødte Lopez, som har hatt en stabil karriere innen skuespill, sang og dans siden 1990, toppet for alvor listene i 18 land med singelen «On The Floor» i 2011. Musikkvideoen ble den tredje mest sette i verden og inneholder ikke overraskende lettkledde scener med den puertorikanske skjønnheten, som har gjennomgått litt av et stilskifte de siste årene.

Hun har også vært dommer i American Idol, selv om det i mai ble klart at programmet legges ned etter hele fjorten sesonger på lufta. Det er imidlertid den samme programledergjengen som er med i den femtende og siste sesongen av programmet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder