I HARDT VÆR: Axl Rose, her på scenen i India i desember. Foto: AP

Uheldig fan krever at Axl Rose punger ut

En konsertgjest hevder at han pådro seg tannskader etter at rockeren (51) kastet en mikrofon ut blant publikum i Perth lørdag.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Axl RoseGuns N' Roses - hjemmeside

Guns N'Roses-vokalisten kan forvente seg søksmål etter hendelsen.

Darren Wright (39) hevder nemlig at to av fortennene ble ødelagt da Axl Rose angivelig kastet mikrofonen ut i folkemengden.

- Med alt det skarpe lyset og eksplosjonene klarte jeg ikke å se noe som helst. Plutselig fikk jeg et voldsomt slag i munnen. Jeg trodde at noen hadde slått til meg, forklarer Gun's N'Roses-tilhengeren til avisen The West Australian - som viser bilde av de amputerte fortennene.

- Tannbiter

Det tok noen sekunder før han klarte å summe seg og innse hva som hadde skjedd.

- Jeg kjenteløse tannbiter i munnen, forteller Wright.

Han tror ikke den amerikanske rockeveteranen mente å kaste mikrofonen.

- Men den rammet meg ganske hardt. Disse trådløse mikrofonene er ikke lette. Egentlig overrasker det meg at ødeleggelsene ikke var verre, sier mannen.

Nå krever han at Guns N' Roses-stjernen betaler det det koster å reparere tennene.

Tilbudt signert mikrofon

Konsertarrangøren Andrew McManus skal ha tilbudt en mikrofon signert av Axl Rose som plaster på såret, men det holder ikke, mener Wright.

- En mikrofon fikser ikke min tannlegeregning. Jeg er en firebarnsfar med én inntekt, forklarer den uheldige gjesten, som har satt advokat på saken.

Tannlegen skal ha forklart at det vil ta måneder å reparere skaden, og at regningen i hvert fall vil komme på 30.000 kroner.

Eneste gjenværende

Guns N'Roses, som hadde sin storhetstid på slutten av 1980-tallet og første halvdel av 1990-tallet, toppet hitlistene og fylte konserthaller over hele verden. Bandets albumsalg, som er på omlag 100 millioner, gjør dem til et av verdens mest populære hardrock-band noensinne.

All suksessen til tross - bandet slet med interne strider, og Axl Rose skilte lag fra kollegene. Han er den eneste gjenværende av originalbesteningen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder