Dina-låt på koreansk

MUSIKK

En av vårens aller største norske slagere, trance-låten «Bli hos meg» med Dina (bildet), finnes også i Sør-Korea. Som ballade.

Publisert:

- Det er der låten kommer fra, bekrefter Navid Gondal, som har produsert Dina-låten med sin produsentpartner Kurt Gaasø i Two Gees.

Via Dinas plateselskap, Tribe Records, fikk Gondal og Gaasø låten - som er skrevet av et svensk låtskriverpar - mellom hendene som en ren ballade.

- Vi bestemte oss for å doble tempoet og lage en trance-låt. Og hvorfor ikke forsøke på norsk? Dina skriver gode tekster, og vi fikk låtskrivernes tillatelse til å skrive norsk tekst til låten, sier Gondal, som forteller at Two Gees også har laget en remix av låten til koreanske JTL, som i toner er identisk med Dinas versjon.

Kuriøst nok er det flere bånd mellom JTL og Norge. JTL - som er millionselgere hjemme i Sør-Korea - brukte i fjor temaet til Multicydes «A Better Day» i en låt med samme tittel - et tema som i sin tur er bygd på Henning Sommerros «Vårsøg». På en spesialplate for det koreanske markedet før jul i fjor dukket de to sangene opp på samme CD.