bilde

D'Sound ut i verden

D' Sound summerer opp sine ti første år med samleplaten «Smooth Escapes: The very best of . . .».

Kurt Bakkemoen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

Samtidig lanseres deres forrige album, «Doublehearted», i 35 land.

- Til nå har vi hatt størst utenlandsk suksess i Filippinene, Sør-Korea og Malaysia. Vi har besøkt Filippinene to ganger, og sist var vi blant annet med i et TV-show som hadde over 20 millioner seere. I Tyskland gis platen ut 6. september, og vi drar dit for å promotere platen. Vi tar alt som skjer i utlandet, som bonus. Det hadde vært kjekt om det skjedde noe i Tyskland, det er jo mitt andre fedreland, sier Simone Larsen (34). Hun ble født i Freiburg av tysk mor og tyrkisk far.

21 singler

Sammen med Jonny Sjo og Kim Ofstad byr Simone nå på en samling med 21 singler signert D'Sound, en plate der flere av singlene ikke har vært å finne på album før. «If You Get Scared» og «My Greatest Flaw» er trioens to helt nye sanger.

- Vi får stadig høre at vi spiller radiovennlig musikk. Det er positivt å få mye radiospilling, og vi når ut til mange mennesker som kanskje ikke hadde blitt oppmerksom på musikken vår, legger Jonny Sjo (35) til.

Bandet kan til nå se tilbake på fire album, et platesalg på 120000 her i landet og noenlunde det samme hittil i utlandet.

D'Sound drar i oktober ut på norgesturné. Hvor mange jobber det blir, avhenger av suksessen til samleplaten. Det blir garantert konsert på Rockefeller i Oslo 16. oktober.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder