Aqua innesperret i fly i 26 timer

(VG NETT) Aqua var på vei til Mexico søndag da flyet på grunn av dårlig vær og mangel på drivstoff ble tvunget til å mellomlande i Acapulco. Det var begynnelsen på et 26 timer langt mareritt.

ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Passasjerene fikk nemlig ikke gå ut av flyet. Det er Aqua selv som forteller fansen om den traumatiske opplevelsen via sin hjemmeside på nettet. Den danske popgruppen med norske Lene Nystrøm i spissen, skriver nemlig dagbok til glede for fansen.

Det dårlige været underveis førte til at flyet fra Amsterdam måtte ta en ikke-planlagt landing i Acapulco - en times flytur fra Mexico. Flyet hadde sirklet i området en stund, så drivstoffet var i ferd med å ta slutt.

Søren i Aqua skriver:

- Da vi landet opplyste piloten om at seks av verdens mest kostbare veddeløpshester også var ombord i flyet, og at ingen fikk forlate flyet fordi det da ville tippe over. Det viste seg at flyplassen på Acapulco aldri tidligere hadde tatt imot et så stort fly som det vi satt i.

Fortvilte passasjerer

Etter hvert som timene gikk, fikk de fortvilte passasjerene beskjed om at flyvepersonalet nå hadde overskredet arbeidstiden, og at flyet ikke kunne ta av før en ny besetning var på plass.

- Etter å ha ventet forgjeves i fem timer på den nye besetningen, ble politiet sendt ut for å spore dem opp. Etter fire nye timer var de fortsatt ikke kommet. Noen eldre damer i flyet gråt av fortvilelse, skriver Søren.

Endelig over

Men de dukket opp til slutt. Da Jumbo Jet'en etter til sammen 26 timer omsider tok av fra Acapulco, pustet Aqua og de andre lettet ut.

- Vi var veldig, veldig glade, avslutter Søren som sammen med resten av bandet skal holde flere konserter og en pressekonferanse i Mexico City.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder