PÅ PREMIERE: Ricky Martin og Jwan Yosef på førvisning av TV-serien «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story» i Hollywood mandag.
PÅ PREMIERE: Ricky Martin og Jwan Yosef på førvisning av TV-serien «The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story» i Hollywood mandag. Foto: Chris Pizzello / TT / NTB Scanpix

Ricky Martin har giftet seg

MUSIKK

Popstjernen Ricky Martin (46) er smidd i Hymens lenker for aller første gang.

Publisert: Oppdatert: 11.01.18 09:54

Den puertorikanske stjernen opplyser til E! online at han og kjæresten, syriskfødte Jwan Yosef (33), har gitt hverandre sitt ja.

– Vi har avgitt ekteskapsløfter, lovet hverandre alt og signert alle papirer vi trenger å signere. Nå er jeg ektemann, sier Martin, kjent for hitlåter som «Livin la Vida Loca» og «She Bangs».

Husker du? Ricky Martin står fram som homofil

Noen stor bryllupsfest har de imidlertid ikke arrangert.

– Men vi skal ha en storslått fest om et par måneder, opplyser han.

Ricky Martin: – Jeg mobbet homofile

Martin og Yosef, som er kunstner, sto frem som et par i 2016, og samme år forlovet de seg. Før den tid hadde Martin avsluttet et fem år langt forhold med en annen mann.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ekteskapet er det første for Martin, men han har to tvillingsønner på ni år, som han fikk ved hjelp av surrogatmor.

Yosef er født i Syria, men vokste opp i Sverige.

Åtte år er gått siden Martin kom «ut av skapet».

«I dag er min dag, dette er min tid, og dette er mitt øyeblikk ... Disse årene med stillhet og refleksjon har gjort meg sterkere og minnet meg på at godkjenning må komme innenfra og at denne typen sannheten gir meg kraft til å erobre følelser jeg ikke visste eksisterte», het det i kunngjøringen han publiserte på sin egen Facebook-side.

Martin, som er skuespiller på si, dukker snart opp i rollen som partneren til klesedsigner Gianni Versace i den nye sesongen av «American Crime Story». Mandag denne uken hadde han ektemannen med på førvisning i Hollywood.