PRISDRYSS: Justin Bieber setter snart snuta mot Oslo og Chateau Neuf. Kanskje vil han vise frem sitt siste samarbeid? Foto: Antonio Calanni , Ap

Bieber annonserte ny låt

Justin Bieber (22) har nok av kjendisvenner som kan promotere låtene hans. Nå har han fått med en av dem på en ny låt.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Oppkjøringen til Justin Biebers kommende albumslipp har vært alt annet enn nedtonet. Den første låten fra «Purpose», «What Do You Mean?», begynte han å tease en måned før den ble sluppet, da med en titalls kjendiser som stilte oppInstagram. Den neste låten, «Sorry», begynte han å tease for sine 40 millioner følgere kun en uke før slippet.

De to låtene har han laget i samarbeid med henholdsvis Jack Ü og Skrillex.

Bieber til Oslo: Sikkerhetsansvarlige: – Umulig å se Bieber uten billett

Natt til torsdag kom det enda en overraskelse.

«Åh ja. Ingen fortaltere dere dette. Jeg og Halsey har en låt på #Purpose», skrev «Biebs».

21 år gamle Halsey var blant artistene som teaset «What Do Dou Mean?» på billeddelingstjenesten, og hun står bak hiter som «New Americana», «Ghost» og «Colors». Natt til torsdag annonserte at hun og Bieber har vært i studio og laget låten «The Feeling», som vil være med på Biebers album som kommer i november.

«Hei folkens, hva skjer, det er Halsey, og jeg er glad for å kunne fortelle dere at jeg laget en låt med Justin Bieber som heter The Feeling, og som vil være tilgjengelig på hans album «Purpose», sier hun i videoen og fortsetter:

«Husk å forhåndsbestille. Det kommer ut 13. november og du vil ikke gå glipp av dette.»

Har du sett denne? Halsey gjør USA-suksess med hjelp fra norsk eks

Halsey var tidligere sammen med norske LidoLido, som hun jobbet med på albumet «Badlands» som kom i slutten av august. Her til lands har albumet ligget på VG-lista i åtte uker, med en 22. plass som beste notering hittil.

VG+: Historien om Selena og Justin (krever innlogging)

Tidligere denne måneden ble det bekreftet at Justin Bieber kommer til Norge i anledning «Senkveld med Thomas og Harald».

Han skal i tillegg holde en minikonsert på Chateau Neuf med plass til ca. 950 tilskuere, hvor Bieber ifølge Universal Music skal spille fem-seks låter – disse vil også bli vist på TV.

Bieber har vært i Norge to ganger tidligere. Første gang var på operataket i Oslo i 2012. Andre gang var i forbindelse med verdensturneen «Believe». Hver gang har konsertene resultert i kaos i hovedstaden.

VG kommer til å følge oppkjøringen mot Bieber-besøket tett. Følg med hver dag for oppdateringer!

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Nå er Justin Bieber i Norge

  2. Justin Bieber samarbeider med Skrillex på ny låt

  3. NRK: Justin Bieber kommer til Norge

  4. Plateanmeldelse: Justin Bieber – «Purpose»

  5. Bekreftet: Justin Bieber kommer til Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder